Εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή για Παναθηναϊκό

Δημήτρης Τομαράς
Εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή για Παναθηναϊκό

bet365

Ο Σιμιτζόγλου -όπως αναμενόταν- έχεις όλες τις εκθέσεις και το Φ.Α. για το ντέρμπι στην διάθεσή του. Ο εισαγγελέας θα μιλήσει με Λίγκα για να δρομολογήσει το αργότερο έως την Παρασκευή τις εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει σε δύσκολη θέση μετά τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο. Την Τρίτη -όπως προβλεπόταν και είχαμε γράψει από χθες- ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, παρέλαβε όλες τις εκθέσεις (σ.σ. παρατηρητών και αστυνομίας) και ενώ ήδη έχει και το Φ.Α..

Η έκθεση της αστυνομίας έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα αργά το μεσημέρι της Τρίτης και ο ίδιος θα ασχοληθεί με όλα τα έγγραφα από το πρωί της Τετάρτης και μετά. Αφού ελέγξει όλα όσα πρέπει, στην συνέχεια θα έρθει σε επαφή με την Super League για να ξεκαθαριστεί το εάν και εφόσον θα γίνουν χωριστές διώξεις προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή όχι.

Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν πως το αργότερο έως την Παρασκευή θα υπάρχει πλήρης εικόνα για τις αποφάσεις του κ. Σιμιτζόγλου, που θα επιφέρουν τις όποιες συνέπειες για την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου (σ.σ. οι εισαγγελικές αρχές μιλούσαν για επαφές και εξελίξεις Τετάρτη και Πέμπτη και αποφάσεις έως Παρασκευή).

Στις κλήσεις της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός
Κατά τα άλλα σειρά παίρνει και το Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Την Τρίτη λόγω φόρτου εργασίας ο αθλητικός δικαστής της δεν ετοίμασε τις κλήσεις, κάτι που θα γίνει την Τετάρτη. Και βέβαια μέσα στις κλήσεις θα είναι και ο Παναθηναϊκός εξαιτίας των όσων έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι απολογίες γίνονται συνήθως Παρασκευή.
Πήρε όλα τα έγγραφα και αναλαμβάνει... δράση και ο Κοντονής
Η ΔΕΑΒ -η οποία εκπροσωπήθηκε από τουλάχιστον δύο μέλη της στην Λεωφόρο- συνεδρίασε την Τρίτη και καταπιάστηκε και με το θέμα του ντέρμπι αλλά και με αυτό της απαγόρευσης της μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ηρακλή.
Η εν λόγω επιτροπή λοιπόν διαβίβασε τις εκθέσεις των παρατηρητών στον Υπουργό Σταύρο Κοντονή, αφού πρώτα τις μελέτησε. Εξάλλου τα μέλη της που ήταν στο γήπεδο έχουν πλήρη εικόνα του τι έγινε.
Σε πρώτη φάση δεν της ζητήθηκε η εισήγησή της αλλά είναι κάτι που θα γίνει. Ο κ. Κοντονής έχοντας στην διάθεσή του και το Φ.Α. αλλά και τις εκθέσεις της αστυνομίας θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη να μελετάει τα... πάντα για να επιβάλλει ακολούθως τις ανάλογες ποινές. Και βέβαια όλα αυτά πάντα σε άμεση συννενόηση και με τον Σιμιτζόγλου και με τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές.
Εκτός των άλλων υπάρχει και το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ και για την ακρίβεια η Εφέσεων που θα ασχοληθεί την Τετάρτη με τις νομικές ενέργειες του Παναθηναϊκού και θα αποφασίσει ανάλογα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα