Αρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0

Gazzetta team
Αρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0

bet365

Η Αρσεναλ πήρε... εκδίκηση για το σοκ της πρεμιέρας, επικράτησε εύκολα 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα τα παίξει όλα για όλα στον Πειραιά!

Η πορεία της στον όμιλο μέχρι το απόγευμα της Τρίτης ήταν καταστροφική κι απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπαιζε το τελευταίο της χαρτί. Αλλωστε, με νέα γκέλα θα αποχαιρετούσε τη διοργάνωση από τον... Νοέμβρη! Ολα αυτά μέχρι τη σέντρα, αφού από κει και πέρα οι παίκτες του Βενγκέρ ήταν σοβαροί, ουσιαστικοί και πέτυχαν εύκολη νίκη 3-0 επί των Κροατών! Ετσι, έμειναν ολοζώντανοι στη μάχη της πρόκρισης και στον τελικό με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά θα τα δώσουν όλα για νίκη με δυο γκολ διαφορά ή με οποιοδήποτε σκορ με τρία ή περισσότερα γκολ...

Ο Μάμιτς παρουσίασε την ομάδα του με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς, ωστόσο το σύστημά του δεν μπορούσε να κρατήσει την Αρσεναν μακριά από την περιοχή! Τα άκρα της Αρσεναλ έκαναν τη διαφορά και στο 29' ήρθε το πρώτο γκολ! Ο Αλέξις έκανε τη σέντρα και ο Οζίλ με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, η Ντιναμό αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα και στο 33' οι Λονδρέζοι σφράγισαν τη νίκη! Ο Μονρεάλ άρχισε την προσπάθεια και ο Σάντσες με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-0! Οι παίκτες του Βενγκέρ χωρίς το άγχος να τους εμποδίζει συνέχισαν να βγάζουν φάσεις και στο 45' ο Μεσούτ Οζίλ νικήθηκε από τον Εντουάρντο. Ο γκολκίπερ των Κροατών ήταν εξαιρετικός και στην επανάληψη, αφού στο 47' νίκησε τον Ζιρού!

Η Αρσεναλ δεν θέλησε να κατεβάσει ρυθμό, πίεσε και και στο 69' έφτασε σε ακόμα ένα τέρμα. Ωραία ασίστ του Κάμπελ, ο Σάντσες τσίμπησε εντυπωσιακά τη μπάλα και διαμόρφωσε το 3-0. Μια φάση έκανε στο ματς η Ντιναμό κι αυτή προήλθε από γκάφα του Φλαμινί, ωστόσο ο Τσεχ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν!

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν (82' Ντεμπισί), Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Φλαμινί, Καθόρλα (82' Τσέιμπερς), Κάμπελ, Εζίλ, Αλέξις, Ζιρού (67' Ράμσεϊ)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Εντουάρντο, Πίντο, Σιγκάλι, Ταραβέλ, Ματέλ, Μασάδο (84' Κόριτς), Γκονσάλβες, Άντολιτς (71' Ερνάντες) Πιάτσα, Ρογκ, Φερνάντες (57' Σουντάνι)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα