Μπουλούτ: «Βοσκάκης ο... 12ος παίκτης της Βέροιας»

Gazzetta team
Μπουλούτ: «Βοσκάκης ο... 12ος παίκτης της Βέροιας»

bet365

Αιχμές για την διαιτησία από τον επιθετικό του Ηρακλή.

Παράπονα από την διαιτησία είχε ο Ηρακλής, με βασικό «θέμα», την φάση του Μπουλούτ που, ενώ ανετράπη όταν έφευγε στην κόντρα, ο Βοσκάκης γύρισε την φάση πίσω, με τους ανθρώπους του «Γηραιού» να ζητούν αποβολή του παίκτη της Βέροιας. Ο πρωταγωνιστής της φάσης, μιλώντας για το παιχνίδι δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός, χαρακτηρίζοντας τον διαιτητή 12ο παίκτη της «Βασίλισσας του Βορρά».

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τα πάντα, δείξαμε χαρακτήρα. Ο διαιτητής όμως, έδειξε και αυτός… χαρακτήρα και μας αδίκησε. Ο 12ος παίκτης της Βέροιας ήταν ο διαιτητής, ενώ ο δικός μας 12ος παίκτης ο κόσμος. Η δική μου φάση ήταν κόκκινη κάρτα και δε μας έδωσε πολλά φάουλ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η Βέροια δεν είναι κακή ομάδα. Η ομάδα είναι άτυχη αλλά πιστεύω θα γυρίσει η τύχη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα