Σκάκι, ΠΑΟΚ και… ΦΙΦΑ!

Σκάκι, ΠΑΟΚ και… ΦΙΦΑ!

Σκάκι, ΠΑΟΚ και… ΦΙΦΑ!

bet365

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιού, Κιρσάν Ιλιουζμίνοφ, προσωπικός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, έχει βλέψεις για την προεδρία της ΦΙΦΑ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sport-Express, με αφορμή την συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την εκλογή του στην προεδρία της FIDE, ο Ιλιουζμίνοφ υποστήριξε ότι δεν είναι έτοιμος για να διεκδικήσει την προεδρία της ΦΙΦΑ, αλλά όπως τόνισε, «Ίσως αυτό να γίνει πολύ σύντομα». Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας σκακιού τον κάλεσε να διεκδικήσει την προεδρία, άρχισε να το δουλεύει και να το σκέφτεται…

Ιβάν Σαββίδης και Κιρσάν Ιλιουζμίνοφ γνωρίζονται πάνω από 20 χρόνια. Όπως προκύπτει από όσα δήλωσε στην «Sport-Express», ο προερχόμενος από τη Δημοκρατίας της Καλμουχίας, έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά του ΠΑΟΚ!

«Είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου από διάφορα πόστα. Με συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια διαφόρων ομάδων, όπως η ρωσική Ανζί, η ουκρανική Ιλίσεβτς και ο ΠΑΟΚ’, δήλωσε ο Ιλιουζμίνοφ.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Ιλιουζμίνοφ δεν μπήκε ποτέ στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι ένας από τους πολλούς, έμμισθους ή άμισθους, συμβούλους που έχει δίπλα του ο Ιβάν Σαββίδης.

Το Μάιο του 2013 ο ιδιοκτήτης του «Δικέφαλου» είχε δαπανήσει ένα «μυθικό» ποσό, κοντά στις 500.000 ευρώ, φιλοξενώντας στη Θεσσαλονίκη και στο «Μακεδονία Παλλάς» το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκακιού.

Εκεί εμφανίστηκε μαζί με τον Κιρσάν Ιλιουζμίνοφ, ο οποίος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τις προθέσεις του ομογενή επιχειρηματία από το Ροστόφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα