Άρης - Εθνικής Αλεξανδρούπολης 3-0 (vids)

Άρης - Εθνικής Αλεξανδρούπολης 3-0 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Άρης - Εθνικής Αλεξανδρούπολης 3-0 (vids)

bet365

Ο Άρης συνεχίζει τις υψηλές του πτήσεις στην Γ' Εθνική με το 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Επιστροφή Κόκε με αποθέωση και δύο δοκάρια των γηπεδούχων!
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε τις 9 νίκες σε 10 αγώνες της στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής (σ.σ. έχει και μία ισοπαλία). Σε ματς της 11ης αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικράτησε δίκαια με 3-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε έναν αγώνα όπου είχε πρωταγωνιστές τον Καπνίδη με δύο γκολ και τον αρχηγό του, Τάτο με δύο ασίστ.
Το πρόσωπο της ημέρας όμως δεν ήταν άλλος από τον Κόκε. Τον Ισπανό παλιό αρχηγό του Άρη, που γύρισε στην ομάδα μετά από 4 και πλέον χρόνια, πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην κατηγορία και αποθεώθηκε από τον κόσμο και στην αλλαγή του (όταν μπήκε στο γήπεδο) και ιδίως μετά το τέλος του αγώνα. Ο ίδιος έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ και ανταπέδωσε το χειροκρότημα στον κόσμο και ενώ είχε συμμετοχή στην φάση του 3-0.
Στα του αγώνα ο Άρης ξεκίνησε άκρως δυναμικά το ματς. Στο 2' μετά από εξαιρετική κάθετη του Τάτου ο Ντούνης πήρε την μπάλα και έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Συριτούδη.
Στο 10' ο Πόι είχε απίστευτο χαμένο τετ α τετ. Στο 33' ένα πολύ καλό χτύπημα του Τάτου πήγε ξανά στο δοκάρι.
Στο 37ο λεπτό έγινε το 1-0 για τον Άρη με τον Καπνίδη. Μετά από τρομερή προσπάθεια και ενέργεια του Ντούνη από τα αριστερά που πέρασε δύο αντιπάλους, βγήκε μία κάθετη προς τον Καπνίδη που με προβολή από κοντά έβαλε γκολ.
Ο Άρης έχασε στην συνέχεια και άλλες ευκαιρίες και στο 70' βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ξανά. Μετά από χτύπημα φάουλ του Τάτου από τα αριστερά και από πλάγια θέση, ο Καπνίδης έκανε την προσπάθεια λίγο έξω από την μικρή περιοχή για το 2-0.
Στο 82' ήρθε η στιγμή της αποθέωσης του Κόκε όταν μπήκε αλλαγή αντί του Ρόβα. Στο 92' ο Κόκε έβγαλε με την μία στον Τάτο και εκείνος έστρωσε έτοιμο γκολ στον Κυβελίδη που βρήκε την μπάλα στην πορεία της και της έδωσε ύψος για να πάει στα δίχτυα για το τελικό 3-0.
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα