Λουίς Ενρίκε: «Αυτή τη νίκη, θα τη θυμούνται οι οπαδοί μας»!

Λουίς Ενρίκε: «Αυτή τη νίκη, θα τη θυμούνται οι οπαδοί μας»!

Κώστας Ζάλιαρης
Λουίς Ενρίκε: «Αυτή τη νίκη, θα τη θυμούνται οι οπαδοί μας»!

bet365

Πανευτυχής για το 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και την έμπρακη απόδειξη της υπεροχής έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας πως αυτό το ματς θα μείνει στην ιστορία και θα το θυμούνται για πολύ καιρό οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα.

«Αυτή η νίκη είναι σπουδαία δεδομένου πως πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στη μεγάλη μας αντίπαλο, ωστόσο, θα είναι δύσκολο να παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλύτερο από την εικόνα που δείξαμε. Αυτό το παιχνίδι θα καταγραφεί στην ιστορία... Θα το θυμούνται όλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Αυτή η ομάδα κατέκτησε το τρεμπλ πέρυσι και είναι από τα καλύτερα ρόστερ που θα μπορούσαμε να έχουμε....

Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και το -6 δεν μας εγγυάται κάτι αυτή τη στιγμή όσον αφορά τον τίτλο, αλλά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την διαφορά που έχουμε χτίσει και το παιχνίδι που κάναμε. Δεν θεωρώ ότι η Ρεάλ παραδόθηκε και εμείς ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε παίκτες μεγάλης κλάσης. Απλά ήμασταν ανώτεροι και καλύτεροι στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού» ήταν τα λόγια του κόουτς των «μπλαουγκράνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα