Θεοδωρίδης: «Εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε, χτύπησαν Φινμπόγκασον - Μιλιβόγιεβιτς»!

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε, χτύπησαν Φινμπόγκασον - Μιλιβόγιεβιτς»!

bet365

Για πρωτοφανή πράγματα έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης που έκανε λόγο για τραυματισμούς των Φινμπόγκασον - Μιλιβόγιεβιτς και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει υπό αυτές τις συνθήκες.
Μιλώντας πριν τον αγώνα ο κ. Θεοδωρίδης με αφορμή την φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον τόνισε: «Είναι πρωτοφανή πράγματα αυτά. Είναι σαφής ο κύριος Κοντονής. Δεν γίνεται το παιχνίδι! Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι σε ζούγκλα. Δεν θα τους περάσει! Ήταν μαζί ο τέταρτος διαιτητής, ο κύριος Κουκουλάκης, έκαψαν του Φινμπόγκασον το χέρι. Το ίδιο και τον Μιλιβόγιεβιτς. Τους μάζεψα και τους έβαλα μέσα. Είναι σαφής ο κανονισμός. Με κατευθυνόμενες φωτοβολίδες, τελείωσε το θέμα! Μου φαίνεται υπάρχουν και σε φωτογραφίες. Λοιπόν κύριοι, εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ελπίζαμε στο φιλότιμο, ώστε να γίνει ένα αντρικό, ωραίο παιχνίδι σε στιλ Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς δεν το θέλετε έτσι το πρωτάθλημα, το θέλετε με άλλους τρόπους! Σας το χαρίζουμε! Θα αποφασίσει ο διαιτητής, αλλά εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε σε ζούγκλα!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα