«Ντόπες» από κόσμο και αποθέωση για Τσόρι - Μανιάτη! (gTV)

«Ντόπες» από κόσμο και αποθέωση για Τσόρι - Μανιάτη! (gTV)

bet365

Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στον Ρέντη για να εμψυχώσουν τους παίκτες των Πειραιωτών. Λατρεία για Τσόρι και Μανιάτη. Τι είπε ο Θεοδωρίδης. Το Gazzetta.gr ήταν στον Ρέντη.

Ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν γινόταν να μην βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης του ομάδας.

Έτσι από νωρίς έδωσαν το παρών στον Ρέντη για να φωνάξουν συνθήματα και να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Επίσης είχαν και διάλογο με τον Σάββα Θεοδωρίδη και ενώ ζήτησαν να μπουν και στις εγκαταστάσεις για να στείλουν το... μήνυμά τους.

«Έχω παίξει μπάλα και ξέρω από αυτά. Από αυτές τις καταστάσεις. Τους έχουμε... ντοπάρει και εμείς τους παίκτες. Και τους Έλληνες και κυρίως τους ξένους. Τους μιλάμε διαρκώς για το ματς και την σημασία του», μετέφερε στον κόσμο ο Σάββας Θεοδωρίδης και ενώ ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα εθεάθη στον Ρέντη ο Τσόρι που αποθεώθηκε και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Το ίδιο έγινε και με τον Μανιάτη.

Το Gazzetta.gr ήταν στον Ρέντη και κατά την αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για την Λεωφόρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Ο κόσμος που έδωσε το παρών αποθέωσε για τα καλά τον Μάρκο Σίλβα αλλά και παίκτες και ζήτησε τη νίκη με το σύνθημα «διπλό στην Λεωφόρο, Θρύλε ολέ, ολέ...». Δείτε στην Gallery τα σχετικά βίντεο!

Αναχώρηση αποστολής από το Ρέντη! / Team departure from Rentis! #olympiacos #matchday #superleague #teambus #rentis

Posted by Olympiacos FC on Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα