Δεν γίνεται το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (vids+pics)

Αντώνης Σαούλης
Δεν γίνεται το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (vids+pics)

bet365

Αφού το... σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε, ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ του αγώνα της Λεωφόρου! Φωτογραφίες, βίντεο, στατιστικά και περιγραφή!

Με την σέντρα προγραμματισμένη στις 7.30μ.μ κι αφού από εκείνη την στιγμή πέρασαν 40 λεπτά, στις 8.10 το βράδυ ο διαιτητής Παππάς ανακοίνωση την οριστική αναβολή του αγώνα της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! Το... φυτίλι άναψε από πολύ νωρίς, περίπου 2 ώρες, πριν την ώρα έναρξης με τα επεισόδια έξω από την θύρα 13 ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Στην συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο όταν βγήκε για αναγνωριστική... βόλτα η αποστολή του Ολυμπιακού. Τότε ανάμεσα στις φωτοβολίδες που έπεσαν, η μία βρήκε χαμηλά στο πόδι τον Φιμπόγκασον και άμεσα όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν... σφαίρα προς την φυσούνα. Μάλιστα ξεκαθάρισαν μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν.

Από εκείνη την στιγμή, στις 7 παρά 10 άρχισε το γαϊτανάκι του «γίνεται-δεν γίνεται» ο αγώνας και όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς τον διαιτητή Παππά! Αφού εκτονώθηκε και η κατάσταση με την ένταση πάνω από την φυσούνα, η ώρα κυλούσε πιο ήρεμα κι όλα έδειχναν ότι το ματς θα άρχιζε.

Ο ρέφερι βγήκε για λίγο από την φυσούνα, όταν τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, χωρίς πάντως να πει τίποτα. Η εικόνα του προσώπου του έδειχνε ότι... πάμε για σέντρα. Σε αυτό συνέτεινε και το γεγονός ότι αρκετή ώρα μετά η αποστολή του Παναθηναϊκού βγήκε εν μέσω αποθέωσης για ζέσταμα, ενώ στα μεγάφωνα συνεχώς τονίζονταν πως «το ματς θα αρχίσει αλλά με την πρώτη φωτοβολίδα θα υπάρξει οριστική διακοπή».

Από την άλλη πλευρά... σιγή. Τελικά ο Ολυμπιακός δεν βγήκε ποτέ ξανά στο χόρτο της Λεωφόρου μιας και ο Παππάς (με χαρακτηριστική καθυστέρηση) πήρε την απόφαση για οριστική αναβολή του ντέρμπι. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αθηναίος ρέφερι ζήτησε από την αστυνομία εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του ματς, κάτι που τελικά δεν συνέβη...

Η συνέχεια είναι γνωστή..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ GAZZETTA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα