Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Επιτέλους ντέρμπι «αιωνίων»! Η 11η αγωνιστική έχει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με φυσικά εκείνη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να δεσπόζει.

Όταν έχει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν υπάρχει τίποτα άλλο! Ωστόσο, η 11η αγωνιστική έχει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με το Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος. Μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που μας έχουν συνηθίσει τελευταία χρόνια με την παρουσία τους στα πλέι οφ.

Ο μεν Αστέρας θέλει τη νίκη για να συνεχίσει το σερί που έχει φτιάξει τελευταία και να εδραιώσει τη θέση του στην πεντάδα.

Κοσίτσκι και Σκούρτης δεν υπολογίζονται από τον Στάικο Βεργέτη αλλά ο Λoύι επέστρεψε και αυτό γεμίζει χαμόγελα τους Αρκάδες.

Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, όντας στην 14η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Πίτου Γκαρσία δεν θα είναι στα σχέδια του προπονητή του, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στην επιγονατίδα.


Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο μόνο τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με τη σωτηρία της και έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους τρεις βαθμούς.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λίλα, ενώ από την άλλη ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν υπολογίζει στους Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλο.


Και φυσικά το... μενού κλείνει με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στο gazzetta.gr όλες αυτές τις μέρες έχετε διαβάσει τα... πάντα για το ντέρμπι «αιωνίων»!

Ο Στραματσόνι θα κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο, θέλοντας να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Ο Εσιέν είναι στην αποστολή, με τους Πράνιτς, Κλωναρίδη και Καλτσά να μένουν εκτός.

Η Sportingbet σου προσφέρει bonus 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο αποψινό ντέρμπι της Λεωφόρου.

Όσον αφορά στην 11άδα, ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια κι οι Σάντσεθ-Ταυλαρίδης θα είναι τα δύο στόπερ, με τους Μαρινάκη και Νάνο να είναι σταάκρα της άμυνας. Λαγός, Ζέκα, Νίνης και Αμπεντ θα είναι λογικά η 4άδα του κέντρου και οι Μπεργκ-Καρέλης θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Σιόβα να είναι σε θέση να αγωνιστεί - έστω και αν πρέπει να σφύξει τα δόντια, αλλά ο Τσόρι δεν είναι έτοιμος.

Η 11άδα που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να δούμε είναι: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και Μαζουακού-Ομάρ στα άκρα της άμυνας με τους Σιόβα-Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς δεν χάνουν τη θέση τους με τους Ντουρμάζ και Σεμπά να είναι στα άκρα. Ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή κι ο Φορτούνης από πίσω του.

Μείνετε συντονισμένοι στο gazzetta.gr για ό,τι αφορά το μεγάλο ντέρμπι.

To πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

21/11

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (15:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

22/11

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (15:00)
Skoda Ξάνθη-Πανιώνιος (17:15)
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (17:15)
Πανθρακικός-ΑΕΚ (19:30)

23/11

Βέροια-Ηρακλής (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα