Παρέμεινε η ποινή του Ολυμπιακού για Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Παρέμεινε η ποινή του Ολυμπιακού για Αστέρα

bet365

Δεν άλλαξε για τον Ολυμπιακό η ποινή της μίας αγωνιστικής του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τα όσα έγιναν με Βέροια. Ποινή και από την πειθαρχική της ΕΠΟ.
Η τιμωρία της μίας αγωνιστικής για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν άλλαξε για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από την αρμόδια Επιτροπή το μεσημέρι της Παρασκευής. Πρόκειται για τιμωρία που εκτός από το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τους Αρκάδες περιλαμβάνει και πρόστιμο 43.000 ευρώ. Από τους Πειραιώτες δεν υπήρξε κάποιος σχολιασμός για αυτό, καθώς έτσι και αλλιώς εδώ και μέρες είχαν καταθέσει τις ενστάσεις τους για μία απόφαση που χαρακτηρίστηκε πολύ αυστηρή και... τραβηγμένη και από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στην οποία είχε πάει η υπόθεση. Επισήμως η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή της πάντως.
Επίσης η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στις τιμωρίες της την Παρασκευή ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι πειθαρχικά ελεγκτέος για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό της παρούσας απόφασης (306/2015) πράξεις. Του επέβαλλε χρηματική ποινή ύψους 14.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα