Ισχυροποιημένος ο Ολυμπιακός και πρωτοποριακή πρόταση!

Δημήτρης Τομαράς
Ισχυροποιημένος ο Ολυμπιακός και πρωτοποριακή πρόταση!

bet365

Ο Ολυμπιακός βγαίνει ενισχυμένος από ακόμα ένα Δ.Σ. της Λίγκας, κάνοντας πρωτοποριακή πρόταση για εκλογή τεχνοκράτη προέδρου. Η ερυθρόλευκη... κυριαρχία στην ψηφοφορία.

Από πλευράς των Πειραιωτών υπήρξε πρόταση για άμεση εκλογή ενός τεχνοκράτη και ανεξάρτητου προέδρου της Λίγκας. Κάτι που σίγουρα είναι πρωτοποριακό και δείχνει και την θέληση του Ολυμπιακού να πάει μπροστά η Super League και να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα. Εξουσιοδοτήθηκε μάλιστα επιτροπή για να επεξεργαστεί το πλαίσιο αυτό, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις και πάνω στο ζήτημα.

Εκτός των άλλων η πρόταση αυτή είχε και μεγάλη ανταπόκριση από τις περισσότερες ομάδες...

Επίσης στην ψηφοφορία για τους εκπροσώπους της ΕΠΟ οι ερυθρόλευκοι βγήκαν για τα καλά ενισχυμένοι. Οι ψήφοι ήταν ως εξής: Ολυμπιακός 12, Ηρακλής 9, ΑΕΚ 8 και Πανιώνιος 7.

Ο Πανθρακικός δεν ψήφισε Ηρακλή και Πανιώνιο. Η ΑΕΚ είχε μονοκούκι τις ψήφους των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού, όπως και την δική της.

Ο Ολυμπιακός πήρε λοιπόν ψήφους από τις δώδεκα ομάδες και η ΑΕΚ οκτώ από ομάδες που έτσι και αλλιώς ως επί το πλείστον ψηφίζουν τους μεγάλους. Και αυτή η ψηφοφορία σαφώς και έδειξε ξανά την δυναμική του Ολυμπιακού και το πόσο ισχυροποιημένος βγαίνει από ένα ακόμα Δ.Σ. της Super League.

Στην διαδικασία της επιλογής εκπροσώπων της ΕΠΟ οι ομάδες μπορούν να ψηφίσουν μέχρι 3 υποψηφίους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα