Ο «νέος Πελέ» πουλάει σκούπες στο twitter! (pics)

Ο «νέος Πελέ» πουλάει σκούπες στο twitter! (pics)

Gazzetta team
Ο «νέος Πελέ» πουλάει σκούπες στο twitter! (pics)

bet365

Ξεκίνησε ως το επόμενο μεγάλο αστέρι, ενώ είχε χαρακτηριστεί ως ο νέος Πελέ. Στα 26 του όμως ο Φρέντι Αντού πουλά ηλεκτρικές σκούπες μέσω διαδικτύου.

Κάποιοι τον είχαν χαρακτηρίσει ως το παιδί-θαύμα, αυτός που θα καταπλήξει τα πλήθη. Μάλιστα, ο Πελέ Ο λόγος για τον Φρέντι Αντού ο οποίος στα 14 είχε γίνει ο νεαρότερος Αμερικανός που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η καριέρα του όμως δεν είχε ποτέ την κατάληξη την οποία περίμενε, ενώ κάποια στιγμή ήρθε και στα μέρη μας φορώντας την φανέλα του Άρη. Πλέον ο ίδιος συνεχίζει την καριέρα του στην Τάμπα Μπέι Ρόουντις και παράλληλα προωθεί προϊόντα μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με μια ηλεκτρική σκούπα εκθειάζοντας τις λειτουργίες της, και όπως ήταν φυσικό από κάτω δεν έλειψαν τα σχόλια για το που έχει καταντήσει ένας άνθρωπος που ετοιμαζόταν να κατακτήσει τον κόσμο.

Δείτε την φωτογραφία με την σκούπα και τα σχόλια από κάτω:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα