Γίνε προπονητής στο ντέρμπι «αιωνίων»! (polls)

Gazzetta team
Γίνε προπονητής στο ντέρμπι «αιωνίων»! (polls)

bet365

To gazzetta.gr σας βάζει στη θέση των Σταματσόνι και Σίλβα και σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τους «εκλεκτούς» για το ντέρμπι της Λεωφόρου!

Το ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει και οι Αντρέα Στραματσόνι και Μάρκο Σίλβα καταστρώνουν τα τελευταία τους σχέδια. Θα υπάρξουν εκπλήξεις; Θα γίνουν τακτικές αλχημείες; Ειδικότερα στον Παναθηναϊκό, όπου ο Ιταλός κάνει πρεμιέρα απέναντι στους «ερυθρολεύκους», τα πράγματα είναι ίσως πιο ρευστά!

Λίγες μέρες πριν τη σέντρα, λοιπόν, το gazzetta.gr σας κατεβάζει στον αγωνιστικό χώρο και σας προσφέρει θέση στον πάγκο! Επιλέξτε μέσα από τα poll που ακολουθούν τους δικούς σας καλύτερους 11 για την... μητέρα των μαχών και δείτε στη συνέχεια κατά πόσο οι δύο τεχνικοί θα διαφοροποιηθούν από τις επιλογές σας!

Όπως θα παρατηρήσετε, κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για επιλογή σε παραπάνω από μία θέσεις. Για την οικονομία της ψηφοφορίας, επιλέξτε τους μία φορά, εκεί που τους θεωρείτε εσείς καταληλλότερους, προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο «σαφές».

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, οι 11άδες με τις περισσότερες ψήφους θα δημοσιευτούν στο gazzetta.gr! Αρχή από τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό...

id="head-0"> style="color:#008000;">ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

style="color:#FF0000;">ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα