Σκίμπε: «Καλή εικόνα αμυντικά αλλά όχι επιθετικά...» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Καλή εικόνα αμυντικά αλλά όχι επιθετικά...» (vid)

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από το αμυντικό πρόσωπο της Εθνικής αλλά όχι από την επίθεσή της και το γεγονός πως δεν έκανε τόσες φάσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς και την εικόνα της Ελλάδας: Θα ήθελα να αρχίσω μία μία μικρή δήλωση. Θεωρώ πως ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι επειδή η Ελλάδα με την Τουρκία είναι δύο χώρες που έχουν την αντίπαλότητά τους. Υπήρχε δύναμη και σκληράδα στο παιχνίδι και στο τέλος πιστεύω πως το 0-0 ήταν ένα δίκαιο σκορ.

Η Τουρκία δημιούργησε λίγο παραπάνω ευκαιρίες από την δική μου ομάδα. Πιστεύω πως αμυντικά κάναμε καλή δουλειά και είχαμε καλή εικόνα αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μεγάλους επιθετικούς κινδύνους και πολύ καλές φάσεις για να σκοράρουμε και έτσι θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, το 0-0.
Την Τουρκία: Νομίζω ότι η τουρκική ομάδα πήρε καλά αποτελέσματα στα τελευταία ματς. Έχουν φτιάξει ένα σύνολο και με καλή αμυντική γραμμή. Οπότε πιστεύω πως είναι μία ομάδα που έχει την δυνατότητα να κάνει μία καλή πορεία στο Euro. Εύχομαι καλή τύχη και ξέρω πως σήμερα έλλειπαν ορισμένοι παίκτες της. Εάν ο συνάδελφός μου, Φατίχ Τερίμ, έχει όλη την ομάδα του χρόνου, τότε σίγουρα μπορεί να πάει καλά στο πρωτάθλημα.
Την διαφορά νοοτροπίας που εντοπίζεται σε Έλληνες διεθνείς στην... μετάβασή τους από τις ομάδες του στην Εθνική και ας παίζουν κάποιοι σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους: Όχι δεν υπάρχει αυτό. Νομίζω πως για όλες τις Εθνικές είναι το ίδιο. Επίσης υπάρχουν πολλά ματς για κάθε παίκτη. Είναι πολλά και τα παιχνίδια των προκριματικών αλλά και στο πρωτάθλημα. Επίσης σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα. Δεν είναι πρόβλημα για κάποιους το να χάσουν ορισμένα παιχνίδια, διότι δουλεύουν όλον τον χρόνο.
Τις αλλαγές που έκανε σε σχέση με τον αγώνα με το Λουξεμβούργο και τα συμπεράσματά του: Ναι, σήμερα θέλαμε να ξεκινήσουμε με τους καλύτερούς μας παίκτες. Νομίζω πως στην διάρκεια του αγώνα τα πήγαν καλά. Τα πήγαν πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος και από το μαχητικό πρόσωπο της ομάδας και από το σημερινό αποτέλεσμα. Ως προς την άμυνα θέλαμε σήμερα να παίξουμε με παίκτες που είναι πιο δυνατοί στις θέσεις και τις τοποθετήσεις τους. Αλλάξαμε το σχήμα από 4-4-2 σε 3-5-2. Και τα πήγαν καλά και αμυντικά και τακτικά αλλά και όταν είχαν την ευκαιρία να βγουν μπροστά στην επίθεση. Είχαμε τρία νέα πρόσωπα αλλά πήγαν καλά. Είχαμε πολλά και καλά τρεξίματα στο κέντρο και ειδικά από τον Σάμαρη. Είμαι ευχαριστημένος και με τον Σάμαρη. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν απόψε έδειξαν την ποιότητα και την αξία τους. Έχουν καλό επίπεδο. Έχουν καλό επίπεδο και διεθνώς και συνεπώς μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους και να προχωρήσουμε. Και πιστεύω πως θα έχουμε πιο καλή εικόνα του χρόνου στα προκριματικά για την Ρωσία.
 

Τελευταία Νέα