Άκρως πετυχημένο τουρνουά για ιερό σκοπό στη Βούλα

Δημήτρης Τομαράς
Άκρως πετυχημένο τουρνουά για ιερό σκοπό στη Βούλα

bet365

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Star Sports Club στη Βούλα ένα τουρνουά με ιερό σκοπό.
Άκρως πετυχημένο ήταν το σαββατιάτικο τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Star Sports Club στη Βούλα, που έγινε για ιερό σκοπό. Διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας - Ελληνικού - Βάρης - Βούλας και Βουλιαγμένης και το Star Sports Club.
Το παιχνίδι έγινε μεταξύ των ομάδων του Star που αποτελείται απο διεθνεις βετεράνους ποδοσφαιριστές και γνωστούς καλλιτέχνες και της ομάδας της Ιεράς Μητρόπολης και των ΣΤΑΣΥ. Πριν τον αγώνα έγινε αγιασμός απο τους εκπροσώπους του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Παύλου όπου χοροστάτησαν οι Πατέρες Γεώργιος Γαντζός και Αντώνης Χρήστου ενώ απενεμήθη Κύπελλο απο τον εκπρόσωπο του Star Sports Club, Αντώνη Γλύκα προς τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παύλο καθώς και μετάλλια και Κύπελλα που αθλοθέτησε η Ιερά Μητρόπολη.
Χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκομένους οι Αντώνης Γλύκας, πατέρας Αντώνιος Χρήστου, Κώστας Μίχος (διοικητής του Α.Τ. Βούλας) και Θάνος Παπασωτηρίου (εκπρόσωπος ΣΤΑΣΥ). Διαιτητής ήταν ο Φίλιππος Ντόβας. Η ομάδα του Star Sports Club με ηγέτες τους Μίμη Δομάζο, Λουτσάνο, Γιώργο Γονιό, Ανδρέα Μπονόβα, Σωτηρη Γεωργουδάκη και Τάκη Παντέλη επικράτησε της ομάδας της Ιεράς Μητρόπολης με σκορ 2-1 με τέρματα των Μπονόβα και Καλαμάρα.
Στο δευτερο αγώνα η ομάδα της Ιεράς Μητρόπολης επεκράτησε της ομάδας των ΣΤΑΣΥ ΜΕ 3-2. Με την ομάδα των Stars έπαιξαν οι: Παντέλης, Λάλας, Γονιός, Γλύκας, Καλύβας, Φραγκολιάς, Μπονόβας, Καλαμάρας, Λουτσιάνο, Δομάζος, Γεωργουδάκης καθώς και οι Σαρρής, Μακρογιανέλης και Κατσιγιάννης.
 

Τελευταία Νέα