Σκίμπε: «Το καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Σκίμπε: «Το καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Το καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα»

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε μίλησε για τους στόχους της Εθνικής μας ομάδα στο φιλικό με την Τουρκία και το πέρασμά του από το πρωτάθλημα της γειτονικής μας χώρας.
Ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας τόνισε για:
Την Εθνική, τους στόχους της και την επιστροφή του στην Τουρκία: Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τουρκία και πλέον ως προπονητής της Ελλάδας. Η Τουρκία θα βρίσκεται στην Γαλλία και θα ήθελα να την συγχαρώ. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στα τελευταία τέσσερα - πέντε ματς που έδωσε. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν με χαρά το ότι θα βρεθούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Αύριο πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον απόγευμα. Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Είμαι ο τέταρτος προπονητής της Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Ο επόμενος στόχος μας είναι να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά το επόμενο διάστημα και να ανέβουμε από τα χαμηλά. Όπως έκανε και η Τουρκία.
Προσωπικά πλέον δεν με αφορά η Εσκίσεχιρ. Είμαι προπονητής στην Εθνικής Ελλάδας. Θα ήθελα να απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις για το αυριανό ματς και όχι για άλλες ομάδες.
 

Τελευταία Νέα