Oλοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της σχολής φυσικής κατάστασης

Gazzetta team
Oλοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της σχολής φυσικής κατάστασης

bet365

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στην Κομοτηνή οι εργασίες της 2ης φάσης της πρώτης σχολής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για προπονητές φυσικής κατάστασης. Η σχολή αυτή τελεί υπό την αιγίδα της UEFA και της ΕΠΟ και διοργανώνεται από το Ίδρυμα του ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στην 1η σχολή φυσικής κατάστασης , φοιτούν 29 αυστηρά επιλεγμένα άτομα που κατέχουν πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή ομοταγούς τμήματος της αλλοδαπής, ταυτότητα σε ισχύ UEFA Β τουλάχιστον και έχουν δουλέψει σε ποδοσφαιρικό σωματείο ή ΠΑΕ ως βοηθός φυσικής κατάστασης.

Με κύρια χαρακτηριστικά, τις εισηγήσεις υψηλού επιπέδου, το ερευνητικό υπόβαθρο και τη μεταφορά της επιστημονικότητας στην καθημερινότητα της προπόνησης, οι εργασίες της 2ης φάσης ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Επίσης η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων , που προέρχονται από την πολυετή επιστημονική και επαγγελματική τους εμπειρία , έδωσε τη μέγιστη ώθηση στην μελέτη και σχεδιασμό της μεγιστοποίησης της απόδοσης των αθλητών.

Η τρίτη φάση της σχολής θα πραγματοποιηθεί στις 21-24/12/2105 και θα έχει σαν αντικείμενο την : '' Πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών''.

Οι συμμετέχοντες

 

Τελευταία Νέα