Ουγγαρία - Ελλάδα 2-1

Ουγγαρία - Ελλάδα 2-1

Νίκος Μαρούδας
Ουγγαρία - Ελλάδα 2-1

bet365

Η Ελπίδων ηττήθηκε 2-1 από την Ουγγαρία και ουσιαστικά χρειάζεται ένα θαύμα για να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα πλέι οφ...

Δυσκολεύει η κατάσταση για την Εθνική Ελπίδων, μετά την ήττα και από την Ουγγαρία με 2-1, σε ότι αφορά την πρόκριση στα τελικά του Euro U21 2017 στην Πολωνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη νίκη επί του Λιχτενστάιν, πήγαινε στην Ουγγαρία για τη νίκη που θα την έβαζε για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης μια από τις καλύτερες δεύτερες θέσεις, χωρίς να τα καταφέρει.

Η Εθνική έμεινε πίσω στο 45' και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με το γκολ που σημείωσε ο Καλμάρ. Αν και στην επανάληψη η Ελπίδων είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75', όταν ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 1-1.

Πριν όμως σωπάσουν οι πανηγυρισμοί για την Εθνική μας, η Ουγγαρία έφτασε στο 2-1 με τον Μπεσέ στο 78' και πήρε την νίκη με την οποία πέρασε το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη.

Οι συνθέσεις:

Ουγγαρία: Νάγκι (46' Μπανάι), Χανγκιά, Λενζέρ, Κοτσίς, Κακσκές, Μπεσέ, Μερβό, Καλμάρ, Σαλάι (82' Μπομπάλ), Γκέρα, Φοργκάτς (58' Βάργκα)

Ελλάδα: Καπίνο, Κωνσταντινίδης, Χουχούμης (83' Γιαννούλης), Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Βούρος, Σιώπης (70' Τσιλιανίδης), Μασούρας (58' Βέργος), Μαυρίας, Ιωαννίδης, Φούντας

Η βαθμολογία:

1. Πορτογαλία 4 12
2. Αλβανία 6 8
3. Ισραήλ 3 7
4. Ουγγαρία 5 7
5. Ελλάδα 4 6

6. Λιχτενστάιν 6 0

 

Τελευταία Νέα