Ολυμπιακός: «Δεν πωλείται κανείς και δεν γίνεται συζήτηση για μεταγραφές»

Ολυμπιακός: «Δεν πωλείται κανείς και δεν γίνεται συζήτηση για μεταγραφές»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Δεν πωλείται κανείς και δεν γίνεται συζήτηση για μεταγραφές»

bet365

Ο Ολυμπιακός έβαλε από νωρίς stop στα μεταγραφικά σενάρια και τα όσα γράφονται και ακούγονται για πιθανές πωλήσεις παικτών. Η σημασία της ανανέωσης με Unicef.

Επειδή τα σενάρια ενόψει Γενάρη για τον Ολυμπιακό άρχισαν πολύ νωρίς αυτό που ξεκαθαρίστηκε από μεριάς της ομάδας είναι πως «δεν πωλείται κανένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει καμία μεταγραφική συζήτηση για κανέναν παίκτη και όλοι μα όλοι στην ομάδα ασχολούνται μόνο με την επίτευξη των στόχων του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη». Όπερ σημαίνει πως άπαντες έχουν ρίξει το βάρος στα δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και Μπάγερν Μονάχου σε πρώτη φάση και σε δεύτερη στο να γίνουν πράξη όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί για Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα όμως στο Λιμάνι δίνουν μεγάλη σημασία και βάση στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την Unicef. Μία συνεργασία που δίνει ελπίδα και δύναμη σε πολλά παιδιά και για την οποία ο Ολυμπιακός έχει δώσει αρκετά χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα