«Πιθανό να πάω στην Ίντερ, με θέλει κι η Τσέλσι» (vid)

«Πιθανό να πάω στην Ίντερ, με θέλει κι η Τσέλσι» (vid)

bet365

Ο 19χρονος Μάρκο Γκρούγιτς δήλωσε ότι η Ίντερ αποτελεί έναν πιθανό προορισμό του, ενώ τόνισε ότι τον θέλει κι η Τσέλσι.

Με τον Ερυθρό Αστέρα έχει εντυπωσιάσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη (φέτος μετρά 4 γκολ σε 16 ματς). Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο 19χρονος Μάρκο Γκρούγιτς ήταν κοντά στο Αμβούργο, αλλά τελικά δεν προχώρησε η εν λόγω περίπτωση, με την ομάδα του στη συνέχεια να του ανανεώνει για άλλα τρία χρόνια.

Ωστόσο, μοιάζει τουλάχιστον δύσκολο να μείνει για τόσο διάστημα στη Σερβία. Η Ίντερ έχει δείξει το ενδιαφέρον της, ενώ όπως του είπε ο Μάτιτς, η Τσέλσι τον έχει «βάλει στο μάτι».

«Μετά το ματς της Πέμπτης με τη Σλοβενία, θα μιλήσω στον Στάνκοβιτς. Με κάλεσε πριν από τρεις εβδομάδες. Μου είπε να συνεχίσω έτσι από τη στιγμή που με παρακολουθεί η Ίντερ. Στο τέλος της σεζόν θα πάω στο Μιλάνο να μιλήσω με την Ίντερ. Είναι ένας πιθανός προορισμός.

Τώρα είμαι στον Ερυθρό Αστέρα, είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και θέλω να κατακτήσω τον τίτλο. Τότε ίσως να ερχόμουν στην Ιταλία. Δεν νομίζω ότι θα πάω το Γενάρη, υπάρχουν σίγουρα περισσότερες πιθανότητες για τον Ιούνιο», είπε για τα όσα γράφονται σχετικά με την Ίντερ και συνέχισε:

«Ο Νεμάνια Μάτιτς είναι Σέρβος και βρίσκεται στην Τσέλσι πάνω από έναν χρόνο. Μου είπε ότι με θέλουν».

 

Τελευταία Νέα