Σκίμπε: «Τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ»!

Σκίμπε: «Τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ»!

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ»!

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε υπογράμμισε πως η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει γκολ τις ευκαιρίες της. Τι τόνισε για το ματς και την συνέχεια.

Ο Γερμανός τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς, την εικόνα της Ελλάδας και την συνέχεια:

Συγχαρητήρια για τη νίκη στο Λουξεμβούργο. Στο τέλος πήρε το ματς δίκαια. Εμείς δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ έως το 60', που είχαμε φάσεις και αυτό έβαλε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Και στο τέλος είχαμε δυστυχώς το γκολ που έκανε το 1-0 και ας είχαμε βγάλει και πριν επιθέσεις.
Το α' μέρος ήταν καλό ως προς την εικόνα μας. Βγάλαμε αρκετές ευκαιρίες. Πρέπει με το έτσι θέλω να βάζουμε γκολ, όταν κάνουμε τέτοιες φάσεις. Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ.
Ξέραμε πως το Λουξεμβούργο είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει. Πως τρέχει μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα.
Χαίρομαι που είμαι εδώ. Για να δουλέψω εδώ στην Ελλάδα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Και πριν και τώρα. Θέλουμε να αλλάξουμε την ομάδα για να πάμε καλά στην συνέχεια και να έχουμε ένα ευχάριστο τέλος στην επόμενη προκριματική φάση.
Ξέρουμε και περιμένουμε διαφορετικό ματς. Με περισσότερη ένταση. Θα κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε στο γήπεδο ένα πιο καλό αποτέλεσμα και μία ανάλογη εικόνα.
Χάσαμε τον ρυθμό μας μετά το 60'. Δεν μου άρεσε αυτό. Μας επηρέασε και ψυχολογικά ότι χάσαμε τόσες ευκαιρίες. Πάθαμε ένα ψυχολογικό μπλοκάρισμα από τις χαμένες φάσεις μας.
Δεν χαίρομαι φυσικά από την ήττα αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ. Αυτό (σ.σ. το 1-0 σήμερα) δείχνει την δουλειά που έχουμε μπροστά μας και τι να αλλάξουμε. Να είναι η ομάδα πιο σίγουρη γι' αυτά που κάνει. Να παίζει ένα β' μέρος το ίδιο καλό με το α', που έκανε σήμερα. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό το σημερινό πρόβλημα είναι ψυχολογικό, γιατί δεν βάλαμε το γκολ.
Σίγουρα θα αλλάξουμε πράγματα με την Τουρκία. Θέλουμε να δούμε τους παίκτες. Να τους γνωρίσουμε. Σήμερα αφήσαμε μερικούς βασικούς εκτός. Και στα πρόσωπα και στην τακτική κάποιες αλλαγές.
Αυτό θα το δείξει το μέλλον. Το τι υλικό έχουμε. Τώρα εμείς θέλουμε να αποκτήσουμε μία εικόνα της ομάδα και των δυνατοτήτων της. Το επόμενο βήμα είναι να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Αλλά και όταν σκοράρουμε να μην πέφτουμε ψυχολογικά να μην δείχνουμε τέτοια εικόνα όπως στο τέλος στο β' μέρος.
 

Τελευταία Νέα