Κριστιάνο: «Στον Μέσι η Χρυσή Μπάλα»

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Στον Μέσι η Χρυσή Μπάλα»

bet365

Η κακή του χρονιά και η πεσμένη του απόδοση μέσα στο 2015, έκαναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραδεχθεί δημόσια ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Λιονέλ Μέσι θα κατακτήσει φετινή Χρυσή Μπάλα!

Ο Πορτογάλος αστέρας φιλοξενήθηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV και μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούσαν πτυχές της ταινίας για τη ζωή του που παρακολούθησε όλος ο κόσμος το βράδυ της Δευτέρας, ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι, τη σχέση τους και τη φετινή τους κόντρα για την ανώτατη ατομική διάκριση, αυτή της Χρυσής Μπάλας.

«Νομίζω ότι θα την πάρει ο Μέσι φέτος, γιατί εξαρτάται από ψήφους το αποτέλεσμα. Κατακτάς τίτλους, το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα, προσπαθείς πάντα να είσαι ο καλύτερος, όμως όλα εξαρτώνται από τις ψήφους. Εγώ είχα κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη, αλλά φέτος είναι δύσκολο. Όπως και να 'χει, δεν ανησυχώ γιατί όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα στις τρεις Χρυσές Μπάλες και τώρα έχω τέσσερις...

Με τον Μέσι μιλάμε και έχουμε καλή, συναδελφική σχέση. Δεν είμαστε και... κολλητοί, ούτε πηγαίνει ο ένας στο σπίτι του άλλου. Παίζει για τη Μπαρτσελόνα, παίζω για τη Ρεάλ, προσπαθούμε και οι δύο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για τις ομάδες μας και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση» ήταν τα λόγια του «CR7».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα