Σκίμπε: «Να δουλέψουμε στις ευκαιρίες»

Σκίμπε: «Να δουλέψουμε στις ευκαιρίες»

Gazzetta team
Σκίμπε: «Να δουλέψουμε στις ευκαιρίες»

bet365

Το στίγμα του για το που χρειάζεται βελτίωση η Εθνική ομάδα και ποιο είναι το δυνατό της σημείο, έδωσε ο Μίχαελ Σκίμπε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η πρωινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας την Τετάρτη ήταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου και στο περιθώριο αυτής, ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε για την εικόνα που έχει σχηματίσει μέχρι στιγμής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Moυ αρέσουν δυνατά και σίγουρα πράγματα. Στο κέντρο του γηπέδου βλέπω ότι είμαστε καλοί και σταθεροί. Τεχνικά χρειαζόμαστε βελτίωση για να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ακριβώς αυτό το είδαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, ότι κάνουμε λίγες ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Στην έδρα του Λουξεμβούργου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής ο Σκίμπε. Σε απόδοση 1.45 προσφέρει η Interwetten το διπλό.

Πρέπει να αλλάξουμε λίγο να γίνουμε μια καλή ομάδα. Όλοι ξέρουμε τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο επίκεντρο από το να προσφέρουμε στην Εθνική. Πρέπει πρώτα να γνωρίσω τους παίκτες και όσο πιο γρήγορα γίνεται να σχηματίσω μια εικόνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα