Το ΟΧΙ της Μπαρτσελόνα στον Μπενζεμά

Γιώργος Καραμάνος
Το ΟΧΙ της Μπαρτσελόνα στον Μπενζεμά

bet365

Την άνοιξη του 2008 η Μπάρτσα έφτασε μία ανάσα από το να αγοράσει τον Γάλλο φορ, αλλά έκανε πίσω εξαιτίας του χαρακτήρα του.

Στον ισπανικό Τύπο κυκλοφόρησε την Δευτέρα μία περίεργη ιστορία, κατά την οποία η Μπαρτσελόνα είχε φτάσει μία ανάσα από το να αγοράσει τον Καρίμ Μπενζεμά, μα έκανε πίσω την τελευταία στιγμή. Πιο συγκεκριμένα ήταν άνοιξη του 2008, όταν ο τότε αθλητικός διευθυντής, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, πήρε την εντολή να βρει τον αντικαταστάτη του Σάμουελ Ετό, καθώς είχε ήδη ληφθεί η απόφαση να πωληθεί ο Καμερουνέζος, εξαιτίας του χαρακτήρα του.

Ο Μπεγκιριστάιν είχε με τη σειρά του από καιρό εντοπίσει τον Καρίμ Μπενζεμά και ταξίδεψε στη Γαλλία, ώστε να μιλήσει και μαζί του, αφού τα είχε βρει με τον πρόεδρο της Λυών. Ο Ζαν Μισέλ Ολάς θα πουλούσε το 20χρονο αστέρι του για 30 εκατ. ευρώ. Μόνο που ο Μπεγκιριστάιν διέκρινε πράγματα που δεν του άρεσαν, μάζεψε πληροφορίες, το συζήτησε και με τον προπονητή, Φρανκ Ράικαρντ και πήραν την απόφαση να μην προχωρήσουν την μεταγραφή εξαιτίας όσων έμαθαν για τον χαρακτήρα του.

Μία «φονική» τριάδα έχει στο δυναμικό της η Μπαρτσελόνα που πάει με φουλ τις μηχανές για ακόμη ένα Ευρωπαϊκό. Σε απόδοση 4.50 στην Ιnterwetten να κατακτήσουν οι «μπλαουγκράνα» το φετινό Champions League.

Και όλα αυτά ενώ ο Γάλλος φορ έδινε ήδη συνεντεύξεις στα καταλανικά Μέσα, εκφράζοντας την τρελή επιθυμία του να ντυθεί στα Μπλαουγκράνα. Τελικά λίγο καιρό αργότερα θα φορούσε τα λευκά της Ρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα