«Υπόκλιση» Πίντο Ντα Κόστα σε Σίλβα!

«Υπόκλιση» Πίντο Ντα Κόστα σε Σίλβα!

Δημήτρης Τομαράς
«Υπόκλιση» Πίντο Ντα Κόστα σε Σίλβα!

bet365

Είναι ένας πρόεδρος που έχει ζήσει προπονητές και προπονητές. Και όμως το... αφεντικό της Πόρτο εν μέσω τοποθετήσεών του για τον Μουρίνιο αποθέωσε τον Σίλβα! Διαβάστε το θέμα στο Gazzetta.gr.
Δεν είναι... μυστικό πως στο παρελθόν η Πόρτο έχει τσεκάρει και τον Μάρκο Σίλβα για τον πάγκο της. Ωστόσο δεν μπορεί να θεωρηθεί παρά ένα μεγάλο... παράσημο όταν ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, αναφέρεται με εξαιρετικά λόγια στην δουλειά του τεχνικού του Ολυμπιακού.
Με αφορμή ερώτηση που του τέθηκε στην Πορτογαλία για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο ισχυρός άνδρας της Πόρτο υποστήριξε πως ο Special One μπορεί να βρεθεί στις τέσσερις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ φέτος και ότι έχει τα φόντα να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι. Όμως παράλληλα μίλησε και για τον 38χρονο τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας.
«Για μένα δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στον Ζοσέ και την μεγάλη του αξία. Γενικότερα υπάρχουν ομάδες που έχουν Πορτογάλους προπονητές και παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας σαφείς πιθανότητες να περάσουν στην συνέχεια και οι οποίες επίσης έχουν σημαντική αξία.
Έχουμε προπονητές σαν τον Μάρκο Σίλβα που έχει... σφραγίσει με τον τρόπο του την παρουσία του στα ευρωπαϊκά σαλόνια με την ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Που έχει δυναμική και πολύ καλή εικόνα.
Επίσης εκτός από τον Μουρίνιο, υπάρχει ο Αντρές Βίλας-Μπόας και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Είναι όλοι αυτοί προπονητές που πρέπει να μνημονεύονται και οι οποίοι δείχνουν την αξία των Πορτογάλων τεχνικών», σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος των «Δράκων».
Μάλιστα έδωσε και σαφείς πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα... Άλλη μία επιβράβευση για τον ερυθρόλευκο προπονητή που αποδεικνύει διαρκώς ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση πολλών και στην χώρα του αλλά και εκτός αυτής.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα