Νέα διάκριση για Μάρκο Σίλβα! (pics)

Νέα διάκριση για Μάρκο Σίλβα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Νέα διάκριση για Μάρκο Σίλβα! (pics)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κορυφαία πεντάδα των προπονητών για τον Οκτώβριο στην ανασκόπηση του Four Four Two!

Ξεπέρασε μέχρι και τον Ζοσέ Μουρίνιο στην παγκόσμια κατάταξη των προπονητών και οδηγεί τον Ολυμπιακό από νίκη σε νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα επιτεύγματά του δεν προβάλλονται μόνο στην Πορτογαλία αλλά σε όλη την Ευρώπη με το Four Four Two να τον έχει συμπεριλάβει στην τοπ πεντάδα της ανασκόπησής του για τον μήνα Οκτώβριο!

Στην κορυφαία πεντάδα λοιπόν είναι ο Νόρμπερτ Χαρτ που πήρε τίτλο στην Εσθονία με την Φλόρα Ταλίν με ένα σερί 11 στα 11. Ο Βίκτορ Ντόμπρεσοβς που έγραψε ιστορία με την Λιεπάγια στην Λετονία, κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημά της με ένα σερί 15 αγώνων.
Επίσης ο Στίβεν Κένι που πήρε πρωτάθλημα στην Ιρλανδία με τη Ντάνταλκ. Κέρδισε πρωτάθλημα με σερί 18 αγώνων αήττητος. Ακολουθεί ο Μάρκο Σίλβα με το 9 στα 9 στην Ελλάδα, που μοιράζεται την 1η θέση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με την Μπάγερν Μονάχου (σ.σ. ουσιαστικά οι Βαυαροί είναι πρώτοι λόγω της νίκης στο Φάληρο και της διαφοράς τερμάτων αλλά οι 2 ομάδες έχουν από 9 πόντους).
Τέλος ο Μίοντραγκ Μπόζοβιτς του Ερυθρού Αστέρα με ένα σερί 13 αγώνων, που παραμένει αήττητος στην σερβική Λίγκα. Αυτά φυσικά για τον μήνα Οκτώβριο.
Επίσης ο Σίλβα είναι στην λίστα με τα καλύτερα σερί σε πρωταθλήματα. Πρώτος είναι ο Μπόζοβιτς με τα 13 ματς με τον Ίβηρα τεχνικό να είναι στην 3η θέση.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα