Περιμένοντας... δώρο από το Μόναχο και «μπλε» αντίδραση

Κώστας Ζάλιαρης
Περιμένοντας... δώρο από το Μόναχο και «μπλε» αντίδραση

bet365

Ο Ολυμπιακός θα κάνει τη δουλειά του απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως θα... τρέξει να μάθει για το παιχνίδι της Μπάγερν με την Άρσεναλ στο Μόναχο. Ακλόνητος και δυνατός μπροστά στις δυσκολίες ο Μουρίνιο, σε μια Τσέλσι που ψάχνει αντίδραση απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου.

Στην «Allianz Arena» πραγματοποιείται ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς, για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες κάνουν το κουμάντο τους, υποδέχονται απόψε τη Ντιναμό, την οποία νίκησαν και στο Ζάγκρεμπ πριν από δύο εβδομάδες, όμως, το αποτέλεσμα της πρώτης μάχης της Άρσεναλ με τη Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνου δεν ... κρίθηκε ευνοϊκό. Έτσι, σήμερα οι Βαυαροί που είναι αποφασισμένοι για εκδίκηση από τη στιγμή που ηττήθηκαν... από το πουθενά στο «Έμιρεϊτς», μπορούν να κάνουν μεγάλο δώρο στον Ολυμπιακό εφόσον πετύχουν το στόχο τους και αφήσουν τους «κανονιέρηδες» στους 3 βαθμούς. Το αποτέλεσμα, θα θεωρηθεί δώρο, αν και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πάρει αυτό που πρέπει και θέλει απέναντι στους Κροάτες...

Στο Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου, σε ένα παιχνίδι το οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο το χαρακτήρισε... must-not-lose και όχι must-win, αφού η ομάδα του θα έχει περιθώρια να πάρει την πρόκριση στα επόμενα ματς. Αυτό που θέλει πάνω απ' όλα, όμως, να δει και θέλουν να δουν και οι οπαδοί της ομάδας, είναι η αντίδραση και κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που άπαντες είδαν στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο. Για τον ίδιο όμιλο, η πρωτοπόρος Πόρτο κοντράρεται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, με στόχο την διατήρηση της πρώτης θέσης.

Η Μπαρτσελόνα, των ασταμάτητων Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ μπορεί ν' αντιμετωπίσει ψύχραιμα και ήρεμα το παιχνίδι με τη Μπάτε Μπορίσοφ, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν φτάσει στην κορυφή του πέμπτου γκρουπ και να έχουν και διαφορά τόσο από τη σημερινή τους αντίπαλο, όσο και από τις Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ρόμα. Η τελευταία, αν θέλει να μην μείνει... τελευταία και καταϊδρωμένη και να συνεχίσει να κυνηγάει κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει με τεράστια υπέρβαση, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των «ασπιρίνων» στο «Ολίμπικο».

Τέλος, Σε έναν όμιλο που έχει ξεκαθαρίσει και μένουν τα... τυπικά, η Ζενίτ κοντράρεται με τη Λιόν στο «Ζερλάν», με τους Γάλλους να έχουν πάρει μονάχα έναν βαθμό από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια τους, ενώ η δεύτερη του γκρουπ, αλλά καθ' όλα ήρεμη βαθμολογικά, Βαλένθια, ταξίδεψε στο Βέλγιο για το ματς με τη Γάνδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (21:45):

5ος όμιλος:

Μπαρτσελόνα – ΜΠΑΤΕ

Λεβερκούζεν – Ρόμα

Η βαθμολογία:

1.Μπαρτσελόνα 7

2.Μπάγερ Λεβερκούζεν 4

3.ΜΠΑΤΕ 3

4.Ρόμα 2

6ος όμιλος:

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ

Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η βαθμολογία:

1.Μπάγερν Μονάχου 6

2.Ολυμπιακός 6

3.Άρσεναλ 3

4.Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

7ος όμιλος:

Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου

Μακάμπι – Πόρτο

Η βαθμολογία:

1.Πόρτο 7

2.Ντιναμό Κιέβου 5

3.Τσέλσι 4

4.Μακάμπι 0

8ος όμιλος:

Γάνδη – Βαλένθια

Λιόν – Ζενίτ

Η βαθμολογία:

1.Ζενίτ 9

2.Βαλένθια 6

3.Γάνδη 1

4.Λιόν 1

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα