1-0... στα πέναλτι και «3x3» το Gazzetta FC!

Gazzetta team
1-0... στα πέναλτι και «3x3» το Gazzetta FC!

bet365

Ο Τσακίρης το έβαλε, ο «ποιος να συγκριθεί μαζί σου» Τσίγκας το έπιασε στο... 90΄ και το Gazzetta FC πήρε την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα ξανά με clean sheet!

Λίγες ώρες πριν από το ματς είχε γίνει γνωστό το πριμ... Στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο κόουτς της ομάδας (Τσαμπάς) υπήρχε ένα κουτί γεμάτο μπακλαβαδάκια, καταϊφάκια, γαλακτομπούρεκα που μόλις είχαν φτάσει από την... πηγή των σιροπιαστών, τα Ιωάννινα!

«Νικήστε και φάτε τα όλα» ήταν η σχετική ατάκα. Με την λήξη του αγώνα, κάποιοι είπαν ότι «είμαι σε δίαιτα» και κάποιοι άλλοι «δεν μου αρέσουν τα γλυκά». Και κάποιοι άλλοι που... έβλεπαν μπροστά «Τομ πάρε και το δικό μου κομμάτι»! Α, ήταν και η Στέλλα που είπε «φοβάμαι μην γίνω χάλια από τα σιρόπια» (σ.σ τελικά έφαγε).

Οπότε έτσι εξηγείται και το... φτωχό (σε σχέση με τα άλλα 2 ματς) 1-0 με το οποίο το Gazzetta FC κέρδισε και έκανε το «3 στα 3» στο 3ο πρωτάθλημα ιστοσελίδων! Το... πριμ δεν ήταν τελικά το σωστό. Θα το έχουμε υπόψη για την συνέχεια.

Ο αντίπαλος (sportit) αξιόμαχος και μάλλον... αδικήθηκε από τα σκορ των δύο πρώτων αγωνιστικών. Εμείς... αδικήσαμε τον εαυτό μας, στο 3ο κατά σειρά ματς. Οι ευκαιρίες που κάναμε από νωρίς δεν μας βγήκαν, τα νεύρα κυριάρχησαν κι ευτυχώς που υπάρχει και ο... Έλληνας Νόιερ, Βασίλης Τσίγκας. Ο τύπος έχει βάλει στοίχημα να μην φάει γκολ σε όλο το πρωτάθλημα (σ.σ ίσως να έχει τάξει και σε αντιπάλους μερίδιο των κερδών με κάποια άχαστα που χάνουν).

Ως τώρα τα έχει καταφέρει περίφημα. Κι εκεί που στην τελευταία φάση του αγώνα λέμε «θα φάμε το γκολ θα χάσουμε και την νίκη» πιάνει και το πέναλτι. Αυτό που ως άλλος... Λουίς Σουάρες στο Ουρουγουάη-Γκάνα, υπέπεσε ο «Τσίμπο», που πάντως... δεν τσίμπησε την κόκκινη!

Αυτοί έχασαν το πέναλτι, εμείς λίγο νωρίτερα με τον παίκτη-κόουτς Τσακίρη να εκτελεί ψύχραιμα και εύστοχα το βάλαμε κι έτσι ήρθε ένα ακόμη τρίποντο.

Στα θετικά ότι σε μια κακή μας μέρα και κερδίσαμε και κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Έτσι παραμένουμε η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που τις 3 πρώτες αγωνιστικές δεν έχει φάει γκολ και πλέον βάζουμε πλώρη για το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι που φέτος κράτησε... clean sheet τους πέντε πρώτους αγώνες.

Στα αρνητικά ότι αυτή την φορά ο Μίμης Λεβαν-ΤΟΜ-σκι δεν βρήκε δίχτυα, για να μας... ξεκλειδώσει και φάνηκε ότι αν ο captain δεν... παίρνει το όπλο του υπάρχει πρόβλημα στο γκολ.

Ίσως πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Γιατί κι αυτός δεν είναι ρομπότ. Άνθρωπος είναι και θα υπάρξουν κι 1-2 ματς όλη την χρονιά που θα κινηθεί στα ρηχά.

Εξάλλου πλέον οι αντίπαλοι διαβάζουν τον πανούργο τρόπο με τον οποίο κινείται και βάζουν πάνω του έναν και δύο παίκτες μαζί. Παρ' όλα αυτά πήρε σπίτι του το μεγαλύτερο... μέρος από το πριμ!

Επίσης ήταν το πρώτο ματς που δεν έβαλε γκολ και ο Νίκος Αθανασίου. Βέβαια το... τεμάχιο το κόλλησε από τα αποδυτήρια με τον Παούνοβιτς, αφού το μισό πρώτο ημίχρονο το έφαγε με ένα τηλέφωνο στο χέρι.

Τέλος, δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη η παρθενική παρουσία του Σωτηρόπουλου. Απουσίαζε και στο 6-0 και στο 9-0. Να ανάψει ένα κερί στον Τσακίρη που έβαλε το γκολ και κερδίσαμε. Αλλιώς δεν θα έβλεπε τα γηπεδάκια ούτε από το... facebook. Για τέτοια μαυρόγατα μιλάμε.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον πρόεδρο Μότζι-Παλλαντζά να πιάνει προβληματισμένος το σοφό μούσι του και όλοι να καταλαβαίνουμε την ενόχληση του από την εμφάνιση μας. Σίγουρα η οργισμένη ομιλία του αναμένεται με ενδιαφέρον...

H ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ: Τσίγκας, Σαούλης, Τσακίρης, Δαλαταριώφ, Μελάγιες, Ράμμας, Τσαμπάς, Κοντογεώργης, Tσιμπογιάννης, Ντανοβασίλης, Αθανασίου, Σαρρής, Τομαράς, Καρακούσης, Μαρούδας, Ρούσσoς, Σωτηρόπουλος.

*Eυχαριστούμε το «Eleonas Football Club» για την φιλοξενία και ειδικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

 

Τελευταία Νέα