Τσεκάρει ξανά Φορτούνη η Τότεναμ

Θοδωρής Βασίλης
Τσεκάρει ξανά Φορτούνη η Τότεναμ

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν και η Τότεναμ θα στείλει ξανά σκάουτερ στο «Καραϊσκάκη» για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχοντας αναγκάσει ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον παρακολουθούν. Ο Φορτούνης έχει ιδιαίτερη πέραση στην Αγγλία με την Τότεναμ να τον έχει τσεκάρει.

Μάλιστα, οι άνθρωποι των «σπιρουνιών» θα βρεθεί την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχοντας την προσοχή του στραμμένη στον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Βέβαια, στο «Καραϊσκάκη» δεν θα υπάρχουν μόνο άνθρωποι της Τότεναμ, αφού θα υπάρξουν σκάουτερ και από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Μίλαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα