Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ 1-3 (gTV)

Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ 1-3 (gTV)

bet365

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει επιθετικά και με τον Ρόις να σκοράρει δύο φορές έφυγε με νίκη 3-1 από τη Βρέμη επί της Βέρντερ.

Η Ντόρτμουντ απέδρασε με νίκη 3-1 από τη Βρέμη, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μία φορά επιθετικά και μείωσε τη διαφορά από την Μπάγερν στο -5. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βεστφαλούς ήταν ο Μάρκο Ρόις, που πέτυχε 2 γκολ και έχει 5 στα τελευταία ματς στην Bundesliga.

Οι παίκτες του Τούχελ μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 9’. Εκπληκτική πάσα του Γκουντογκάν στην πλάτη της άμυνας στον Μχιταριάν, που έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ρόις από κοντά το 0-1! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, με τον Ούτζα να απειλεί πρώτος για τη Βέρντερ στο 18’ και τον Βίντβαλντ να σώζει τους πράσινους στο 27’ στην προσπάθεια του Μχιταριάν. Οι παίκτες του Σκρίπνικ κατάφεραν να ισορροπήσουν και στο 32’ έφτασαν στην ισοφάριση με ένα γκολ, που θα ζήλευαν και οι αντίπαλοί τους.

Εκπληκτική ομαδική προσπάθεια, με τον Γκίντερ αρχικά να σώζει στην γραμμή και τον Ούτζα να παίρνει το ριμπάουντ, για να κάνει από κοντά το 1-1! Στο 35’, μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν η κεφαλιά του Γιουνούζοβιτς πέρασε λίγο άουτ, όμως η Μπορούσια ήταν εκείνη που πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, όταν στο 44’ μετά από εκπληκτική σέντρα του Χούμελς με το εξωτερικό, ο Μχιταριάν με κεφαλιά έκανε το 1-2!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τους Βεστφαλούς να έχουν τον έλεγχο και τους γηπεδούχους να κάνουν λίγα πράγματα επιθετικά. Στο 48’ ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε την πρώτη ευκαιρία, πριν χάσει νέα απίστευτη στο 50’, στέλνοντας από κοντά την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 71’ ο Γκαμπονέζος έχασε νέα τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν πέρασε και τον Βίντβαλντ, όμως έστειλε την μπάλα πάνω στο μοναδικό εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνον και στα δίχτυα: στον Γκέμπρε Σελασιέ. Τελικά, το τρίτο γκολ, που τελείωσε και το ματς, δεν άργησε να έρθει, καθώς στιγμές αργότερα μετά από ασίστ του Μχιταριάν ο Ρόις με άψογο τελείωμα έκανε το 1-3 στο 72’.

Βέρντερ (Βίκτορ Σκρίπνικ): Βίντβαλντ, Γκάλβεθ, Βέστεργκαρντ, Γκεμπρε Σελασιέ, Μπάρτελς (83' Πισάρο), Στέρνμπεργκ, Μπάργκφρεντε, Γιουνούζοβιτς, Φριτς (82' Φρέντε), Γκρίλιτς (77' Λόρεντσεν), Ούτζα

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Γκίντερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Παρκ (76' Σμέλτσερ), Βάιγκλ, Γκουντογκάν (85' Πίστσεκ), Καγκάβα, Ρόις (77' Κάστρο), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα