Ο Κουλούρης και οι άλλοι δανεικοί του ΠΑΟΚ

Ο Κουλούρης και οι άλλοι δανεικοί του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης πρωταγωνιστεί και στην ανάλυση των δανεικών ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός επιθετικός, που αγωνίζεται δανεικός στην Ανόρθωση, αποθεώνεται στην ανάλυση των δανεικών ποδοσφαιριστών, που γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου», μετά τα έξι γκολ που πέτυχε στον αγώνα κυπέλλου.

Διαβάστε και θα καταλάβετε…

«Ξέρουμε το χατ τρικ. Το καρέ. Αντε και το πενταρέ! Σαν κι αυτό που έκανε πριν λίγο καιρό ο… δαιμονισμένος Λεβαντόφσκι. Εξι γκολ σε ένα αγώνα, όμως, δεν πέτυχε κανείς. Τουλάχιστον την τρέχουσα σεζόν. Κανείς εκτός από τον… εξάσφαιρο Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στην πρώτη του συμμετοχή στην 11άδα, ο νεαρός επιθετικός βαρέθηκε να σκοράρει. Η Ελπίδα Ξυλοφάγου έπεσε θύμα των ορέξεων του νεαρού άσου, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά. Στο 21′ σημείωσε με πέναλτι το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά μετά έγραψε το 3-0. Ο συμπαίκτης του Αβράαμ σημείωσε άλλα δύο για το 4-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Κανείς όμως δεν φανταζόταν το τι θα επακολουθούσε. Στο 51′ έφτασε το χατ τρικ ενώ στο 73′, το 76′ και το 87′ συνέχισε να βρίσκει δίχτυα φτάνοντας τα έξι γκολ και ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της Ανόρθωσης, με 9-0. Ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι που ο Κουλούρης θα θυμάται για όλη του την ζωή.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα μιλώντας σε δημοσιογράφους σχολίασε τα εξής:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Το ήθελα πολύ. Χρειαζόμουν χρόνο συμμετοχής και είναι σημαντικό αυτό το 90λεπτο στα πόδια μου. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα έξι γκολ, για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Συνεχίζουμε».

Αχιλλέας Πούγγουρας / Δημήτρης Γιαννούλης (Ατρόμητος-Βέροια 2-2)

Ο Πούγγουρας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Γιώργου Γεωργιάδη και αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση της Βέροιας κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός σέντερ μπακ είχε θετική παρουσία αλλά η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς η μπάλα κόντραρε πάνω στο σώμα του για να σημειωθεί το πρώτο γκολ του Ατρομήτου στο 84′.

Κρίστι Κιόσε / Δημήτρης Πόποβιτς (Πανσερραϊκός-Κισσαμικός 0-0)

Ο Κρίστι Κιόσε πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Πανσερραϊκού κόντρα στον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδας, βρισκόμενος στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Δημήτρη Πόποβιτς. Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους δύο παίκτες να αποχωρούν στο 79′ και στο 82′ αντίστοιχα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα