Κωνσταντινέας: «Πιέζονται μάρτυρες να αλλάξουν τις καταθέσεις τους»

Gazzetta team
Κωνσταντινέας: «Πιέζονται μάρτυρες να αλλάξουν τις καταθέσεις τους»

bet365

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας έκανε λόγο για πιέσεις που δέχονται βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης ώστε να αλλάξουν τις καταθέσεις τους, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση στο σπίτι του.

«Δεν θα κάνω πίσω. Είναι χρέος μας να προχωρήσουμε, άσχετα αν κάποιοι επεξεργάζονται σενάρια φόβου. Ακόμα και τώρα άνθρωποι παρακαλούν βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης για να αλλάξουν τις καταθέσεις τους. Ίσως αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει και δεν μπορούν να βρουν διεξόδους. Εμένα προσωπικά δεν μπορούν να με πιέσουν...» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβασή του στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», προσθέτοντας: «Όταν γίνονται βομβιστικές επιθέσεις, σίγουρα δεν μπορεί να 'ναι ουρανοκατέβατες, κάτι συμβαίνει. Εγώ επαναλαμβάνω πως έχω μάθει πως άμεσα ή έμμεσα άνθρωποι προσπαθούν να επηρεάσουν βασικούς μάρτυρες. Και θεωρώ -προς τιμήν τους- πως δεν θα τους επηρεαστούν».

Αναφορικά με την επίθεση στο σπίτι του ο Κωνσταντινέας επισήμανε: «Θα ερευνήσει η αστυνομία το γιατί συνέβη. Υπάρχει μια σειρά γεγονότων και όλοι είναι ενήμεροι. Πιστεύω πως το συμβάν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο... Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο, έχουν δοθεί καταθέσεις, δεν θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός σαν γεγονός. Θα πράξει η αστυνομία που τα γνωρίζει όλα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα και δεν θα ήθελα να αναφερθώ».

 

Τελευταία Νέα