Ανακοινώνει Σκίμπε την Πέμπτη

Ανακοινώνει Σκίμπε την Πέμπτη

Gazzetta team
Ανακοινώνει Σκίμπε την Πέμπτη

bet365

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας και όπως φαίνεται, η ανακοίνωση της πρόσληψής του θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (29/10).

Ο Γερμανός τεχνικός, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, βρέθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη (22/10) το μεσημέρι και συναντήθηκε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, με τον οποίο φέρονται μάλιστα να έχουν δώσει ήδη τα χέρια, προκειμένου να διαδεχθεί τον Κώστα Τσάνα στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο 50χρονος προπονητής επέστρεψε στην πατρίδα του, απ' όπου αναμένεται να επιστρέψει ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με το Λουξεμβούργο (13/11) και την Τουρκία (17/11).

Φαίνεται μάλιστα, πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και η έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (29/11). «Ούτε επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω την είδηση» φέρεται να έλεγε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης, εμφανώς ενοχλημένος για τη διαρροή που υπήρξε στο θέμα.

Έτσι, ο Σκίμπε θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με σκοπό να οδηγήσει την εθνική ομάδα και πάλι σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης και συγκεκριμένα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Η συμφωνία είναι για απολαβές 600 χιλιάδων ευρώ ετησίως συν δύο συνεργάτες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Κώστας Τσάνας, για την εμπλοκή του οποίου έχει συμφωνήσει ήδη ο Γερμανός.

 

Τελευταία Νέα