Νέο συμβόλαιο για Σαλίνο!

Νέο συμβόλαιο για Σαλίνο!

Δημήτρης Τομαράς
Νέο συμβόλαιο για Σαλίνο!

bet365

Η πλευρά του Λεάντρο Σαλίνο είναι ήδη σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός για νέο συμβόλαιο. Τι λέει ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Το συμβόλαιο του έμπειρου μπακ εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και η επιθυμία του για παραμονή στην ομάδα είναι δεδομένη.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να υπάρχει ως διάθεση και από την πλευρά του Ολυμπιακού, δίχως όμως ακόμα να υπάρχει οριστική εξέλιξη. Θετική ή αρνητική... Οι δύο πλευρές είναι πλέον σε ανοιχτή γραμμή και συζητούν για ένα καινούριο συμβόλαιο. H κουβέντα έχει γίνει για μονοετή επέκταση με οψιόν για άλλον έναν χρόνο ή για νέο διετές συμβόλαιο. Ο Λεάντρο Σαλίνο είναι από το 2013 στην ομάδα και έχει προσφέρει αρκετά ενώ φέτος έχει κάνει ουκ ολίγες καλές εμφανίσεις με τα... χρώματα της ομάδας.

Εκτός από τον πειραϊκό σύλλογο για τον παίκτη υπάρχει και το δέλεαρ άλλων προτάσεων. Υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία. Ο Σαλίνο ξεκίνησε να παίρνει 250.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και τώρα αμείβεται με 350.000 ευρώ. Ο Μάρκο Σίλβα πάντως εκτιμάει πολύ τον Σαλίνο. Τον πιστεύει και τον εμπιστεύεται και έχει εισηγηθεί θετικά γι' αυτόν.

«Κάντε ό,τι χρειαστεί για να μείνω στον Ολυμπιακό»!

Πρόσφατα μάλιστα ο Σαλίνο έστειλε το... τελεσίγραφό του προς τους εκπροσώπους του παρά τις κρούσεις που είχε και έχει.

«Κάντε ό,τι χρειαστεί για να μείνω στον Ολυμπιακό, εγώ αυτήν την ομάδα θέλω. Εδώ θέλω να συνεχίσω», τους μετέφερε.
Παράλληλα ο εκ των εκπροσώπων του, Φελίπε Φορτούνα, μίλησε σε Βραζιλία και Πορτογαλία για τον Σαλίνο. Αναλυτικά τι είπε:
«Ο Λεάντρο είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Η κόρη του γεννήθηκε στην Αθήνα. Αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και έχει δεθεί με την ομάδα. Επίσης όλοι τον αγαπούν. Νιώθει πολύ καλά εδώ.
Έχει ένα συμβόλαιο που λήγει φέτος το καλοκαίρι και επιθυμία του να είναι ανανεωθεί. Ο Ολυμπιακός το γνωρίζει αυτό. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Παρότι ο Λεάντρο δεν παίζει σε όλα τα ματς θέλει πολύ να συνεχίσει εδώ. Και δεν θέλει να λήξει η σεζόν για να γίνει η τελική συζήτηση. Πιστεύω και ελπίζω πως αυτό θα γίνει σύντομα.
Έχουμε δεχθεί προτάσεις από Πορτογαλία, όπου και εκεί ήταν πολύ χαρούμενος επίσης, Γαλλία και Τουρκία αλλά ο Λεάντρο δεν το συζητάει καν. Θέλει να μείνει εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα