Απόψε ... λάμπει η Πόλη του Φωτός

Κώστας Ζάλιαρης
Απόψε ... λάμπει η Πόλη του Φωτός

bet365

Όλα τα φώτα στο Παρίσι απόψε! Η Παρί των Ζλάταν, Καβάνι και Ντι Μαρία, υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πιο λαμπερό, αλλά όχι το μοναδικό σημαντικό ματς από το σημερινό, δεύτερο «πιάτο» της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «Παρκ ντε Πρενς» θα παραταχθούν οι δύο από τις τρεις ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν υποστεί ήττα στη διοργάνωση (έχοντας πάρει νίκες στα δύο πρώτα ματς) και ο Λοράν Μπλαν ξέρει πως οι Πρωταθλητές Γαλλίας πρέπει να προσέξουν ... τα πάντα στο παιχνίδι και όχι μονάχα τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι με κάθε επισημότητα ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των «μερένχες». Δίχως τον Νταβίντ Λουίζ η Παρί, απουσίες των Καρβαχάλ, Χάμες Ροντρίγκες, Πέπε, Μπενζεμά και Μπέιλ ταξίδεψε η «βασίλισσα».

Για τον ίδιο όμιλο, Μάλμε και Σαχτάρ κοντράρονται στη Σουηδία, με τις δύο να παλεύουν πλέον απλά για την τρίτη θέση του α' γκρουπ...

Στη Μόσχα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει συνέχεια στο restart που πραγματοποίησε στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο εβδομάδες με τη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ, έχοντας μάλιστα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα με ανατροπή. Απόψε, ο Φαν Χάαλ έχει όλα τα «όπλα» του διαθέσιμα σε έναν όμιλο... φωτιά, αφού όλοι έχουν από τρεις βαθμούς! Και η ΤΣΣΚΑ διεκδικεί τις δικές τις πιθανότητες επιτυχίας, αλλά και οι Αϊντχόφεν και Βόλφσμπουργκ που αναμετρώνται στη Γερμανία.

Στον τρίτο όμιλο, Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης μπορούν να κάνουν σημαντικότατο βήμα πρόκρισης από σήμερα, όμως οι «αετοί» της Λισαβόνας έχουν το πιο δύσκολο έργο απέναντι στη Γαλατασαράι στην Τουρκία. Η «τσιμ μπομ» μπορεί να έχει πάρει μονάχα έναν βαθμό από τα δύο πρώτα ματς, αλλά ξέρει πως ενδεχόμενη ήττα απόψε θα σημάνει ίσως το τέλος της ευκαιρίας της για μια από τις δύο πρώτες θέσεις και θα προσπαθήσει στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της, σε σχέση με την Αστάνα. Η τελευταία, ταξίδεψε στη Μαδρίτη για το ματς με την Ατλέτικο και ασφαλώς το παιχνίδι προσφέρεται για εμπειρίες και δύσκολα για αποτέλεσμα.

Τέλος, στο τέταρτο γκρουπ, η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι τη Σεβίλλη στο «Etihad». Η «Γηραιά Κυρία» που ακόμα δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει το περσινό εξαιρετικό της πρόσωπο, έχει το πάνω χέρι στον όμιλο έναντι των αντιπάλων της και με το... αυτί στο Μάντσεστερ, θα περιμένει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να γίνει και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά. Επί αγγλικού εδάφους, ο Πελεγκρίνι έχει ν' αντιμετωπίσει τις απουσίες των Σίλβα και Αγουέρο και το ματς φυσικά και είναι πολύ πιο ζόρικο από αυτό του περασμένου Σαββάτου με τη Μπόρνμουθ, όπου δεν χρειάστηκε ο Αγουέρο...

Αναλυτικά το πρόγραμμα (21:45):

Α' όμιλος:

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

Μάλμε – Σαχτάρ

Η βαθμολογία:

1.Ρεάλ Μαδρίτης 6

2.Παρί Σεν Ζερμέν 6

3.Μάλμε 0

4.Σαχτάρ Ντόνετσκ 0

Β' όμιλος:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βόλφσμπουργκ – Αϊντχόφεν

Η βαθμολογία:

1.Αϊντχόφεν 3

2.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3

3.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

4.Βόλφσμπουργκ 3

Γ' όμιλος:

Γαλατασαράι – Μπενφίκα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αστάνα

Η βαθμολογία:

1.Μπενφίκα 6

2.Ατλέτικο Μαδρίτης 3

3.Γαλατασαράι 1

4.Αστάνα 1

Δ' όμιλος:

Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη

Γιουβέντους – Γκλάντμπαχ

Η βαθμολογία:

1.Γιουβέντους 6

2.Σεβίλλη 3

3.Μάντσεστερ Σίτι 3

4.Μπορούσια Γκλάντμπαχ 0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα