Επαφή ΠΑΟΚ με Πανιώνιο για Χατζηισαϊα!

Απόστολος Παγώνης
Επαφή ΠΑΟΚ με Πανιώνιο για Χατζηισαϊα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στον ΠΑΟΚ έκαναν την πρώτη κρούση στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαϊα του οποίου το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2017.

Εκτός από τερματοφύλακα, στον ΠΑΟΚ, αναζητούν και κεντρικό αμυντικό, καθώς στην Τούμπα δεν είναι ικανοποιημένοι από τα κατορθώματα των παικτών που απαρτίζουν την αμυντική γραμμή της ομάδας. Το όνομα του Δημήτρη Χατζηισαϊα δεν ακούγεται, ούτε γράφεται για πρώτη φορά για λογαριασμό του Δικεφάλου. Από την εποχή που τεχνικός διευθυντής στην ομάδα ήταν ο Ζήσης Βρύζας υπήρξε ένα ενδιαφέρον. Ο 23χρονος αμυντικός ήταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Καβαλιώτη παράγοντα. Ο Βρύζας είχε ενοχλήσει την διοίκηση του Πανιωνίου θέλοντας να κλείσει τον παίκτη για το καλοκαίρι, όμως η φυγή του από την Τούμπα, σταμάτησε και το ενδεχόμενο ο Χατζηισαϊας να "ντυθεί" στα "ασπρόμαυρα".

Στον Δικέφαλο από το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς έχουν στραμμένα τα μάτια τους στη Νέα Σμύρνη για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο ΠΑΟΚ έκανε ήδη μια πρώτη κρούση στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαϊα. Οι "κυανέρυθροι" που επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, είναι θετικοί στο να παραχωρήσουν τον Θεσσαλονικιό αμυντικό, με την προϋπόθεση να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας ήρθε στον Πανιώνιο με εισήγηση του Αντώνη Μανίκα, το καλοκαίρι του 2014 μετά από μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα των Χανίων.

Μετά το πρώτο διάστημα προσαρμογής και ειδικότερα και μετά την έλευση του Μαρινού Ουζουνίδη και τον παραγκωνισμό του Παντίδου πήρε φανέλα βασικού στην ομάδα της Πλατείας. Με τις εμφανίσεις του δικαίωσε τους Μανικά και Ουζουνίδη καθώς σε 15 αγώνες (1381') ήταν μια σταθερή αξία ενώ πέτυχε και ένα γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την τρέχουσα χρονιά έχει αγωνιστεί και στις 7 αναμετρήσεις (660 λεπτά) Παρουσιάζοντας μια βελτίωση σε σχέση με πέρσι σε όλους τους τομείς. Έχει 41 επεμβάσεις, 4 κλεψίματα, 4 αποκρούσεις και πέντε φάουλ κερδισμένα. Θεωρείται ένας σύγχρονος αμυντικός καθώς είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά και δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Θεσσαλονικιός Δημήτρης Χατζηισαϊας, γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 1992 έχει ύψος 1,92 εκ. και βάρος 85 κιλά. Προηγούμενες ομάδες ήταν ο Βατανιακός, η Γλυφάδα και φυσικά η ομάδα των Χανιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα