Κετσπάγια: «Άνοιξε η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Άνοιξε η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εκτιμά ότι η ψαλίδα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες άνοιξε φέτος, ενώ χαρακτήρισε τον Αστέρα Τρίπολης μία καλά δουλεμένη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γεωργιανός τεχνικός στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης:

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια κάνει πάρα πολύ καλή πορεία. Μπορεί φέτος η ομάδα να μην ξεκίνησε καλά, αλλά συμμετέχει στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πάντα όποτε μπορώ παρακολουθώ από κοντά τους αντιπάλους μας. Απέναντί μας πιστεύω ότι ο Αστέρας θα είναι διαφορετικός, γιατί κάποιοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν με την Ξάνθη».

Για τα τα δυνατά σημεία των Αρκάδων: «Βασίζεται στην ομάδα, όχι σε πρόσωπα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι έμπειροι παίκτες. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, από έναν προπονητή που είναι χρόνια εκεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη».

Για την εντυπωσιακή πορεία του ΑΠΟΕΛ τον τελευταίο καιρό και τη μάχη στον ενδέκατο όμιλο του Europa League: «Πράγματι κερδίσαμε με αρκετή ευκολία τα τρία τελευταία παιχνίδια, 4-0, 5-0 και 6-0. Είμαστε πλέον πλήρεις, γιατί στο ξεκίνημα έλειπαν κάποιοι βασικοί παίκτες. Σίγουρα ο αγώνας με τον Αστέρα είναι για εμάς πολύ σημαντικός, διότι αν θέλουμε να έχουμε κάποια συνέχεια στην Ευρώπη, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα. Ελπίζω να γίνει καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Θέλω να είναι η ομάδα μου. Όποια από τις δύο ομάδες πάρει αυτά τα δύο σερί παιχνίδια που έχουμε μεταξύ μας, θα μείνει ζωντανή ως το τέλος στο κυνήγι της πρόκρισης. Για την δεύτερη θέση, γιατί πιστεύω ότι η Σάλκε είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και θα πάρει την πρόκριση. Το χειρότερο σενάριο και για τις δύο ομάδες θα ήταν δύο ισοπαλίες. Μακάρι να μπορούσαν να προκριθούν και οι δύο ομάδες».

Για το ελληνικό και το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Το κυπριακό ποδόσφαιρο εδώ και εφτά χρόνια είναι σε πολύ καλό σημείο. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Ακόμη και αν οι ελληνικές ομάδες δεν μας υπολογίζουν και πολύ σοβαρά. Παρόλο έχουμε πάρει πολύ θετικά αποτελέσματα. Αλλά οι κυπριακές ομάδες αγωνίζονται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ευρώπη, όπως ο ΑΠΟΕΛ. Κάποιες κυπριακές ομάδες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα την τετράδα».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Και δυστυχώς επειδή ήμουν στον αγώνα του Αστέρα δεν κατάφερα να δω τον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ. Είδα το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Πιστεύω ότι έχει ανοίξει η ψαλίδα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες. Νίκησε με ευκολία και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Είναι καλύτερος και από τώρα κιόλας οι άλλες μεγάλες ομάδες σκέφτονται την δεύτερη θέση. Αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Και είναι λογικό. Δεν μπορεί μια ομάδα να ξοδεύει 60 και 70 εκατομμύρια και οι άλλες ομάδες που δεν μπορούν να ξοδέψουν δύο και τρία εκατομμύρια να διεκδικούν στα ίσα το πρωτάθλημα. Στο σημερινό ποδόσφαιρο τα λεφτά παίζουν πολύ μεγάλη σημασία».

Για τη φετινή ΑΕΚ: «Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία. Εγώ πιστεύω ότι ήταν λάθος που πριν ξεκινήσει η χρονιά κάποιοι άνθρωποι έλεγαν ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, δεν γίνεται. Η ομάδα έχει περάσει από τόσες δυσκολίες. Αυτό που μπορεί να διεκδικήσει η ΑΕΚ είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Αν το καταφέρει θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα