Πλατανιάς - Πανθρακικός 4-0 (vid)

Πλατανιάς - Πανθρακικός 4-0 (vid)

bet365

«Σεφτέ» στις νίκες για τον Πλατανιά, ο οποίος μπήκε φουριόζος, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο και «καθάρισε» από νωρίς την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθρακικό που εξελίχθηκε σε θρίαμβο! (4-0).

Το πρώτο τους τρίποντο στην σεζόν πανηγύρισε ο Πλατανιάς, που επικράτησε με 4-0 του Πανθρακικού στα Χανιά, στο... ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά, καθάρισαν από το 15' το ματς με τα τέρματα των Τσουράκη, Μιλούνοβιτς και με σωστή διαχείριση πήραν εύκολα την νίκη.

Πως ξεκίνησαν

Την εστία του γηπεδούχου Πλατανιά υπερασπίστηκε ο Σωτηρίου, που είχε μπροστά του τους Σελίν, Μπανανά, ενώ στα άκρα της άμυνας βρέθηκαν οι Κουλιμπαλί και Βάντερσον. Στο κέντρο ο Παράσχος παρέταξε τους Γουνδουλάκη, Μενδρινό και Γκνιατιτς, ενώ τον μοναδικό προωθημένο Ράμος πλαισίωναν οι Τσουράκης και Μιλούνοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αθανασιάδης ήταν κάτω από τα δοκάρια για τονΠανθρακικό, με τους Μελίσση, Σερφά μπροστά του και Ποτουρίδη, Μπαϊκαρά στα μπακ. Ο Ηλιάδης με τον Ροτζέιρο ήταν στον άξονα, ενώ πίσω από τον Ντιγκινί κινήθηκαν Χασομέρης, Χαβίτο και Βαλτερ.

Άγριες διαθέσεις

Οι δύο ομάδες έψαχναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πλατανιάς, όμως, ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά και δεν άφησε το περιθώριο στον Πανθρακικό να ελπίζει σε κάτι. Μόλις στο 3' άλλωστε, οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, αφού μετά από ωραία πάσα του Γουνδουλάκη και αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, ο Τσουράκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Αθανασιάδη για να κάνει το 1-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στον Ελευθερόπουλο, που έβλεπε τους παίκτες του να ξεκινούν για ακόμα ένα παιχνίδι... μουδιασμένα, ο Πλατανιάς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ήταν το 15ο λεπτό, όταν ξανά ο Γουνδουλάκης έκανε νέα έξυπνη πάσα, με αποδέκτη αυτή τη φορά τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος με πολύ όμορφο σουτ άφησε... άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Έψαξε την απάντηση

Με το σκορ να είναι ήδη στο 2-0 από το 15', οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλη επιλογή, από το να ψάξουν ένα γκολ που θα τους βάλει ξανά στην διεκδίκηση του αποτελέσματος. Μάλιστα, λίγο έλειψε να το πετύχουν αυτό στην μοναδική αξιόλογη στιγμή τους στο πρώτο μέρος. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ντιγκινί, που ήταν ο μόνος κινητικός παίκτης του Πανθρακικού, δοκίμασε ένα σουτ από πλάγια, με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι. Στην επαναφορά, ο ίδιος δοκίμασε και πάλι να σκοράρει, με την μπάλα να περνάει άουτ αυτή τη φορά.

Το... τέλειωσε

Στην επανάληψη, ο Πανθρακικός κατάφερε για λίγα λεπτά να πάρει τον έλεγχο και να δείξει... ψήγματα αντίδρασης, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει. Μοναδική καλή στιγμή, αυτή του Χαβίτο στο 50', που με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Πλατανια.

Οι Κρητικοί, πάντως, δεν άφησαν ανεκμετάλλευτους τους χώρους που βρήκαν από την προώθηση των φιλοξενούμενων, αφού με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, πέτυχαν και τρίτο γκολ, με το οποίο... έσβησε κάθε ελπίδα του Πανθρακικού. Δημιουργός και πάλι ο Γουνδουλάκης, με τον Μιλουτίνοβιτς να σκοράρει για δεύτερη φορά και να δίνει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να αποδέχονται την ήττα τους, αλλά και τους Κρητικούς να ρίχνουν τον ρυθμό. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν να πάει χαμένο το... δώρο του Αθανασιάδη, ο οποίος μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μιλούνοβιτς, δε κατάφερε να μαζέψει την μπάλα, την οποία έστρωσε στον Ράμος για να γράψει το τελικό 4-0 στο 87'.

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (Αποστολόπουλος 83'), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (Μουνάφο 73'), Μενδρινός, Ράμος, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (Τζιλβάν 75'), Μιλούνοβιτς.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χασομέρης, Ηλιάδης (Μεχία 46'), Ποτουρίδης, Μάρτινς (Λαδάκης 62'), Χαβίτο (Ιγκόρ 66'), Μπαικαρά, Βάλντερ, Ντιγκινί.

MVP: Γουνδουλάκης. Από τα δικά του πόδια ξεκινούν και τα τρία γκολ, η ποίοτητά του είναι αυτή που τα κάνει όλα λίγο πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του.

Στο ύψος του. Οι δύο σκόρερ, φυσικά, αλλά και ο Ντιγκινί, που ήταν σα την μύγα μέσα στο γάλα για τον Πανθρακικό, αφού μόνο αυτός έβγαζε θέληση και πάθος από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Αδύναμος κρίκος. Η άμυνα του Πανθρακικού. Αδρανεί εύκολα, το πλήρωσε δύο φορές από πολύ νωρίς και έβαλε από νωρίς ένα τέλος στην αναμέτρηση.

Η γκάφα: Ανήκει στην ομάδα του Πανθρακικού, που... ξέχασε να μπει στον αγώνα. Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν νωθροί, κατάφεραν να δεχτούν δύο πολύ εύκολα γκολ και... καταδίκασαν τους εαυτούς τους σε μία ακόμα ήττα.

Το στραγάλι: Κανένα θέμα με την διαιτησία του αγώνα, ο Μήτσιος και οι βοηθοί του δεν είχαν δύσκολες φάσεις και έτσι πέρασαν... απαρατήρητοι.

Το ταμείο του gazzetta. Ο Πλατανιάς πήρε μία απόλυτα δίκαιη και πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, που πλήρωσε το πολύ κακό του ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά και δεν μπόρεσαν ποτέ να αντιδράσουν, αφού μόνο ο Ντιγκινί έβγαζες πάθος και θέληση. Έτσι, οι Κρητικοί έκαναν... σεφτέ με το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, με τον Πανθρακικό να είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα πλέον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα