Διάβασε ανακοίνωση της Θύρας 7 στα αποδυτήρια ο Αραβίδης!

Gazzetta team
Διάβασε ανακοίνωση της Θύρας 7 στα αποδυτήρια ο Αραβίδης!

bet365

Την... απαξιωτική ανακοίνωση της Θύρας 7 χρησιμοποίησε ο Αραβίδης, προκειμένου να πωρώσει τους συμπαίκτες του ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Επίκληση στον εγωισμό των συμπαικτών του, έκανε ο Χρήστος Αραβίδης, που ενόψει του μεγάλου ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, επιχείρησε να... τσιτώσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο εκ των αρχηγών της Ένωσης, που δεν έχει κρύψει και τα «κιτρινόμαυρα« συναισθήματά του, διάβασε στα αποδυτήρια μία ανακοίνωση της Θύρας 7, την οποία είχε νωρίτερα μοιράσει σε όλους τυπωμένη ο Βασίλης Δημητριάδης. Σε αυτή υπήρχαν απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, όπως το... αίτημα προς τους «ερυθρόλευκους» να μην δείξουν κανένα έλεος και να αφήσουν το κοντέρ να γράφει χωρίς οίκτο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, η οποία στην εν λόγο ανακοίνωση αναφέρεται ως «κλάψα», είναι αυτός που είχε σκοράρει πέρσι στο «Καραϊσκάκης» και με την ανάγνωση της ανακοίνωσης προσπάθησε να πεισμώσει τους συμπαίκτες του για να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα