Για το 7Χ7 ο Ολυμπιακός, να... χαλάσει το πάρτι η ΑΕΚ

Για το 7Χ7 ο Ολυμπιακός, να... χαλάσει το πάρτι η ΑΕΚ

bet365

O Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» με σκοπό να κάνει το 7Χ7 και να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του για το 43ο πρωτάθλημα. Θέλει να του χαλάσει τα σχέδια η παρέα του Δέλλα.

Απόψε στις 20:30, Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται ξανά για το πρωτάθλημα ύστερα από τη σεζόν 2012-13 όταν κι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει 0-4 και 3-0.

Τα περσινά ματς Κυπέλλου μας... προϊδέασαν στο τι θα ακολουθήσει. Βέβαια, από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει αρκετά - ειδικά όσον αφορά στην ομάδα του Λιμανιού.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα χάνει και σήμερα θέλει να το επιβεβαιώσει αυτό, έχοντας μπροστά του και την αναμέτρηση στη Ντιναμό Zάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Εξασφάλισε bonus 5% στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα που θα περιλαμβάνει μία αγορά του αγώνα στο Φάληρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός τον Ομάρ Ελαμπντελαουί προκειμένου να τον ξεκουράσει, ενώ ο Μπουχαλάκης είναι ανέτοιμος. Κατά τ' άλλα οι Πάρντο και Ντουρμάζ κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα είχαν και λογικά θα βρεθούν στην αποψινή 11άδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ρομπέρτο, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Σαλίνο. Τα δύο χαφ αναμένονται να είναι οι Καμπιάσο - Μιλιβόγεβιτς, εκτός κι αν ο Κασάμι προτιμηθεί αντί του Αργεντινού. Ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Φορτούνη από πίσω του, ενώ στα άκρα θα είναι οι Πάρντο-Ντουρμάζ. Βέβαια, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Σεμπά αντί του Σουηδού που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας πέρα από τον Μπακάκη δεν έχει άλλα προβλήματα. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μπαρόχα, με τους Τζανετόπουλο - Λαμπρόπουλο να είναι το αμυντικό δίδυμο κι οι Γκάλο-Ντίντακ να είναι στα άκρα της άμυνας. Οι Σιμόες-Γιόχανσον σε ακόμη ένα ματς δεν... κουνιούνται από το κέντρο, ενώ οι Πλατέλλας-Μπαρμπόσα θα εναλλάσσονται στα άκρα της επίθεσης, στην κορυφή της οποίας θα είναι ο Αραβίδης που θα έχει από πίσω του το Μάνταλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κύζας του συνδέσμου Δράμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα