Ολυμπιακός: «Μάχη» για τρεις θέσεις!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Μάχη» για τρεις θέσεις!

bet365

Η μαχητικότητα, το πάθος και η διάθεση όλων των ερυθρόλευκων στον Ρέντη σε συνδυασμό με την παρουσία του Ντουρμάζ στην αποστολή αφήνουν ερωτηματικά για τρεις θέσεις.
Μέχρι πρότινος τα δεδομένα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού είχαν ως εξής: Ρομπέρτο κίπερ, Σαλίνο δεξιά, Σιόβα και Μποτία τα δύο στόπερ, Μαζουάκου αριστερά, Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο στο κέντρο, Φορτούνη δεκάρι, δεξί εξτρέμ τον Πάρντο, αριστερά τον Σεμπά και φορ τον Ιντέγιε.
Ωστόσο το γεγονός πως οι Κασάμι, Ντα Κόστα και Ντουρμάζ βγάλουν μεγάλη διάθεση, πάθος και κίνητρο για την 11άδα μπορεί να επιφέρει ακόμα και 3 αλλαγές σε σχέση με τα όσα γνωρίζαμε. Δηλαδή ο Γαλλομαροκινός να βρεθεί στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα μαζί με τον Μποτία, ο Κασάμι να ξεκινήσει είτε αντί του Μιλιβόγιεβιτς είτε μαζί με τον Σέρβο στον άξονα και τον Σουηδό να χρίζεται βασικός αντί του Σεμπά.
Ο Μάρκο Σίλβα θέλοντας να έχει σε εγρήγορση τους πάντες αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το βασικό σχήμα το αργότερο έως το μεσημέρι του Σαββάτου. Έως τότε θα γίνεται... μάχη για 3 θέσεις... Με βάση τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Ίβηρας τεχνικός μία έκπληξη θα υπάρχει σίγουρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα