Με Ντουρμάζ κόντρα στην ΑΕΚ!

Με Ντουρμάζ κόντρα στην ΑΕΚ!

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ, με το Μάρκο Σίλβα να έχει στα πλάνα του τόσο τον Τζίμι Ντουρμάζ όσο και τον Φελίπε Πάρντο. Εκτός για να πάρει ανάσες ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, δείχνοντας και εμπράκτως ότι είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν του το ζητήσει ο προπονητής του. Εξάλλου, μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στην Ενωση. Οπότε η συμμετοχή του στην 11άδα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο έτοιμος είναι δεδομένου ότι έχασε τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Σίλβα ενόψει ΑΕΚ. Στο 1.35 στην Interwetten η νίκη του Ολυμπιακού.

Επίσης κι ο Φελίπε Πάρντο προπονήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και είδε κι αυτός το όνομά του στην αποστολή - όπως εξάλλου αναμενόταν. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες ενόψει της αναμέτρησης στο Ζάγκρεμπ δεδομένου ότι παίζει ασταμάτητα με Ολυμπιακό και εθνική, ενώ ο Μπουχαλάκης ακόμη δεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε ότι ο Νορβηγός είχε μείνει εκτός αποστολής και από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε προηγηθεί αυτού της Αρσεναλ στο Λονδίνο.

Οι 18 της αποστολής: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα