Το Σάββατο βίντεο και ανάλυση για ΑΕΚ ο Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Το Σάββατο βίντεο και ανάλυση για ΑΕΚ ο Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα εργάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ και το Σάββατο έχει προγραμματίσει προβολή βίντεο και ανάλυση.

Ο Πορτογάλος -όπως σας μεταφέραμε και πριν- προετοιμάζει καθημερινά τους παίκτες του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με τις απαιτούμενες οδηγίες και συστάσεις.

Για το πως πρέπει να προσεγγίσουν το ματς και το πως θα κερδίσουν ένα ακόμα παιχνίδι με σημαντικό αντίπαλο. Εξάλλου για το Σάββατο έχει προγραμματίσει βιντεοθεραπεία για τον αγώνα. Θα δείξει πλάνα από τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και θα αναλύσει επιμέρους λεπτομέρειες. Και φυσικά εκτός από την ανάλυση θα ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του το τι θέλει και περιμένει από το ντέρμπι του Φαλήρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα