Ο πρώτος λόγος σε Σαλίνο, Σεμπά και Μιλιβόγιεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ο πρώτος λόγος σε Σαλίνο, Σεμπά και Μιλιβόγιεβιτς

bet365

Οι Σαλίνο, Σεμπά και Μιλιβόγιεβιτς είναι πλέον τα φαβορί για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ.

Ακόμα και την Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν σίγουροι για το πως θα κατεβάσει ο Μάρκο Σίλβα την ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά οι αλλαγές στα δεδομένα για την βασική ενδεκάδα είναι διαρκείς. Την δεδομένη στιγμή τον πρώτο λόγο δείχνουν να αποκτούν οι Σαλίνο, Σεμπά και Μιλιβόγιεβιτς.

Ο Ντουρμάζ συνεχίζει να προσπαθεί για να είναι έτοιμος για την ΑΕΚ, μόνο που αυτό φαντάζει απίθανο στην παρούσα φάση κυρίως λόγω των φόβων για πιθανή υποτροπή εάν παίξει ενώ ο Ομάρ γύρισε αισθητά καταπονημένος.

Με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις και πληροφοφίες ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σαλίνο, αριστερά ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ οι Σιόβας και Μποτία. Στο κέντρο ο Μιλιβόγιεβιτς με τον Καμπιάσο, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Πάρντο και Σεμπά και φορ ο Ιντέγιε.

Βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και το πως θα είναι η αποστολή που θα βγει την Παρασκευή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα