Σκουρλέτης: «Συζήτηση με αρκετή ένταση» (vid)

Σκουρλέτης: «Συζήτηση με αρκετή ένταση» (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Σκουρλέτης: «Συζήτηση με αρκετή ένταση» (vid)

bet365

Ο Πάνος Σκουρλέτης μετά το τέλος της συνάντησης με την ΑΕΚ και τον Δήμο τόνισε ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών κι εξέφρασε την πίστη του ότι τελικά θα βρεθεί η ισορροπία που απαιτείται για την λύση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Υπουργού ΥΠΑΠΕΝ:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δεν ήταν μια εύκολη συζήτηση αλλά το γεγονός ότι βρέθηκαν και οι δύο πλευρές μαζί με το υπουργείο στο ίδιο τραπέζι νομίζω οτι βάζουν τα πράγματα σε ένα δρόμο. Συμφωνησαμε να φτιαχτεί μια κοινή ομάδα εργασίας από την ΑΕΚ, τον Δήμο και το Υπουργείο να καλέσουμε και την Περιφέρει για να δουν σε αυτό το διάστημα της διαβούλευσης ζητήματα που σχετίζονται με την περιβαλλοντική αδειοδότηση. Θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές είναι πιο ώριμες και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που τελικά να είναι μια ισορροπία στις ανάγκες της ΑΕΚ στον κόσμο της στην ιστορικότητα της στις ανάγκες της πόλης τους νόμους. Νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα