Τα νέα δεδομένα για την ερυθρόλευκη ενδεκάδα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Τα νέα δεδομένα για την ερυθρόλευκη ενδεκάδα (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει στην διάθεσή του τον Φελίπε Πάρντο, τον οποίο ετοιμάζει για βασικό στην... μάχη με την ΑΕΚ. Ποιό το νέο πλάνο για το ντέρμπι.

Σε καθημερινή βάση αλλάζουν τα δεδομένα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Πάρντο δείχνει αυτομάτως και την αλλαγή που θα υπάρξει στα άκρα σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό. Ο Κολομβιανός θα είναι μαζί με τον Φορτούνη στα δύο... φτερά ενώ για το κέντρο γίνεται ακόμα... μάχη για δύο θέσεις μεταξύ των Καμπιάσο - Κασάμι - Μιλιβόγιεβιτς. Δεκάρι αναμένεται να είναι ο Τσόρι και φορ ο Ιντέγιε.

Ως προς τα μετόπισθεν Ρομπέρτο βασικός κίπερ, Σαλίνο δεξιά, Μαζουάκου αριστερά και Σιόβας - Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Ο Μάρκο Σίλβα πάντως περιμένει να δει ακόμα πράγματα ως προς το βασικό του σχήμα ενώ θα επιδιώξει να κάνει ξανά μία... έκπληξη ως προς την αρχική του ενδεκάδα.

Δείτε στην Gallery ένα πιθανό ερυθρόλευκο σχήμα για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα