Προλαβαίνει ΑΕΚ ο Πάρντο, εκτός ο Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Προλαβαίνει ΑΕΚ ο Πάρντο, εκτός ο Ντουρμάζ

bet365

Ο Πάρντο έχοντας ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς δείχνει πως θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με ΑΕΚ. Προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη. Ποιά η ενημέρωση για Ντουρμάζ, που χάνει την ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Σίλβα ποντάρει πολλά πάνω του και τον περιμένει πως και πως για τον σχεδιασμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Φελίπε Πάρντο έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να είναι απόλυτα... μάχιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου. Εξάλλου ο Πορτογάλος τον προορίζει για βασικό για το ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδας. Το θετικό με τον Κολομβιανό άσο είναι πως πλέον νιώθει ιδιαίτερα καλά, επιτρέποντας στο τεχνικό τιμ να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Την Τετάρτη ο Πάρντο προπονήθηκε κανονικά. Ο Μπουχαλάκης έκανε έντονο ατομικό.

Όσο για τον Τζίμι Ντουρμάζ έκανε θεραπεία και ήπιο τρέξιμο στο γήπεδο. Η ενημέρωση από μεριάς του Ολυμπιακού είναι πως θα είναι εκτός για μερικές ημέρες. Δεδομένα χάνει την ΑΕΚ και μετά θα κριθεί εάν θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα