Το φετινό... προφίλ του Κύζα!

Δημήτρης Τομαράς
Το φετινό... προφίλ του Κύζα!

bet365

Έναν ακόμα φετινό αγώνα έχει σφυρίξει ο Γιώργος Κύζας στην Super League. Ήταν το παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ.

O Γιώργος Κύζας -που είναι διεθνής- έχει παίξει λοιπόν φέτος μόνο σε ένα ματς στην Super League, που έληξε 0-0, το Ξάνθη - ΑΕΚ. Σε αυτόν τον αγώνα καταγράφτηκαν 7 σουτ, δόθηκαν 39 φάουλ και βγήκαν 9 κίτρινες κάρτες. Τέσσερις για την Ξάνθη και πέντε για την ΑΕΚ.

Ο Δραμινός ρέφερι είναι ανιψιός του παλιού παίκτη της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού. Κατάγεται από την Κύπρο, γεννήθηκε στις 06/10/1980 και σφύριξε για 4 χρόνια στη Football League. Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να διαβάζει πολύ.

Σπούδασε χημικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με το Μεταπτυχιακό του στον τομέα βιομηχανικής χημείας, πάλι στο ίδιο τμήμα. Αρχικά είχε στο μυαλό του να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό, αλλά ένας από τους λόγους που τον κράτησαν πίσω ήταν και η διαιτησία.

Προτίμησε να συνεχίσει στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε το διδακτορικό του με ειδίκευση την χημική τεχνολογία, πάλι στο Αριστοτέλειο. Η δουλειά του στο πανεπιστήμιο είναι στο τμήμα χημείας, διδάσκοντας εργαστηριακά μαθήματα στους προπτυχιακούς φοιτητές.

Παράλληλα έχει καταπιαστεί σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου επιχορηγούμενα από την Ε.Ε.. Δίδαξε και στο τμήμα Οινολογίας του ΤΕΙ Καβάλας, ενώ έχει δώσει αρκετές διαλέξεις σε χημικής φύσης μαθήματα στην σχολή μονίμων υπαξιωματικών του Ελληνικού Στρατού. Επίσης έχει μετάσχει σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα