Ο Ρικάρντο Κόστα, ο Σάντος και στο βάθος... Γαλλία

Ο Ρικάρντο Κόστα, ο Σάντος και στο βάθος... Γαλλία

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος δεν είναι από τους προπονητές, που εύκολα θα αποκαλύψουν τις σκέψεις τους. Το αντίθετο. Ετσι, ο Πορτογάλος προπονητής, όταν ρωτήθηκε για την αποστολή, που θα πάει στο Euro 2016 τα άφησε όλα ανοικτά. Ακόμη και το μέλλον του Ρικάρντο Κόστα στην εθνική Πορτογαλίας.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδας στον ένα χρόνο παρουσίας του στον πορτογαλικό πάγκο κάλεσε 51 ποδοσφαιριστές και από αυτούς αγωνίστηκαν οι 41 στα προκριματικά του Euro και τα φιλικά.

Σε σχέση με την αποστολή που ταξίδεψε στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 η μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με την επιστροφή του Ρικάρντο Καρβάλιο, ο οποίος έβλεπε με το… κιάλι την εθνική επί Μπέντο, αλλά με τον Σάντος επέστρεψε, γιατί πολύ απλά μαζί του ο 61χρονος, πια, «μηχανικός», νιώθει ασφάλεια. Ο Λουίς Νέτο της Ζενίτ κρατάει άλλη μια θέση στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου δεν βρήκε χώρο ο Ρικάρντο Κόστα.

Για τους Πορτογάλους, αλλά και την υπόλοιπη ποδοσφαιρική κοινότητα της Ευρώπης, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν είναι κάποιος τυχαίος ποδοσφαιριστής. Γνωρίζουν, όμως, ότι ο 61χρονος προπονητής δεν αδικεί εύκολα κανέναν ποδοσφαιριστή γι' αυτό κατάλαβαν γρήγορα τι είχε γίνει.

Το ερώτημα, και παράλληλα το δύσκολο της υπόθεσης, είναι αν ο Ρικάρντο Κόστα μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ καταφέρει να πείσει τον Φερνάντο Σάντος να είναι μέσα στις επόμενες κλήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του…

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία εμφάνιση του τον περασμένο Σεπτέμβριο στην εντός έδρας ήττα από την Αλβανία με 1-0, την επομένη ανέλαβε ο Πάουλο Μπέντο αποτέλεσε παρελθόν, ανέλαβε ο Σάντος και ο Κόστα, που είχε αποφασίσει για έξι μήνες να πάει στο Κατάρ και την Αλ Σαλίγια, «εξαφανίστηκε» από την εθνική Πορτογαλίας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα